Μενού
Μιχάλης Ιατρόπουλος και Χάρης Κωστόπουλος
Μιχάλης Ιατρόπουλος και Χάρης Κωστόπουλος | NDP Photo / ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΦΑΛΕΞΗΣ
  • Α-
  • Α+

Ο Χάρης Κωστόπουλος έφυγε από τη ζωή σήμερα το πρωί (20/01) μετά από μάχη που έδωσε με τα προβλήματα υγείας, σκορπώντας τη θλίψη στη μουσική – και μη σκηνή της χώρας.

Ο Χάρης Κωστόπουλος ήταν το πρώτο μπουζούκι και ξεκίνησε τη μουσική του πορεία με τον Βασίλη Καρρά, ενώ υπήρξε κουμπάρος με τον σπουδαίο λαϊκό τραγουδιστή. Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος, φίλος του καλλιτέχνη και ηθοποιός, μίλησε για την τραγική απώλεια.

«Για μένα όπως και για πολλούς ανθρώπους που είχαμε την τύχη να γνωρίσουμε τον Χάρη, είμαι συντετριμμένος, με δυσκολία μπορώ να μιλήσω. Έχω να πω πως η Ελλάδα πρέπει να είναι υπερήφανη και ησυχή που έχουν περάσει τέτοιοι σπουδαίοι άνθρωποι, τέτοιοι σπουδαίοι Έλληνες σαν τον Χάρη Κωστόπουλο» είπε αρχικά ο Μιχάλης Ιατρόπουλος.

«Υπηρέτησαν την ηθική, την καλοσύνη και την αξιοπρέπεια σ' ένα πολύ δύσκολο χώρο και σε αυτή τη ζούγκλο που αποκαλούμε ζωή. Είμαι αιώνια ευγνώμων που ο Χάρης δεν έφυγε, ζει στην καρδιά και στην ψυχή μας, αυτός και τα τραγούδια του και θέλω να εκφράσω τα ειλικρινή μου τα συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Η απώλεια είναι τεράστια και εύχομαι καλή ανάπαυση στον Χάρη» πρόσθεσε.

Χάρης Κωστόπουλος: Το «αντίο» από Πανταζή και Δανέζη

Ο Λευτέρης Πανταζής και η Σοφία Δανέζη μίλησαν για την σημαντική απώλεια του τραγουδιού στην εκπομπή «Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα».

«Είχε γράψει τραγούδια σε πολλούς καλλιτέχνες όπως και σε εμένα. Ήταν χαμηλός τόνων άνθρωπος, καλός τραγουδιστής και σπουδαίος μπουζουκτσής. Ήταν πολύ ωραίες οι συνεργασίες μας. Και όσες φορές βγαίναμε, ήταν ένα οικογενειάρχης που δεν έκανε φασαρίες. Καλό παράδεισο να έχει και καλό κουράγιο στην οικογένειά του» είπε ο Λευτέρης Πανταζής.

«Σταματήσαμε λίγο πριν τις γιορτές γιατί μπήκε στο νοσοκομείο. Μετά από δύο εβδομάδες δεν ξαναγύρισε και εκεί έφυγα και εγώ γιατί εγώ πήγα με τον Χάρη. Είχε κάποια θέματα για ένα χρονικό διάστημα. Δεν μπορώ να πω κάτι εγώ πάνω στην υγεία του. Ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος και συνεργάτης. Να τον θυμόμαστε γιατί ήταν αξιόλογος» δήλωσε η Σοφία Δανέζη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA