Μενού
sozos
Χάρης Σώζος | Ant1
  • Α-
  • Α+

Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2Night Show βρέθηκε τα μεσάνυχτα της Τρίτης ο Χάρης Σώζος. Ο γνωστός ηθοποιός, ανάμεσα στα άλλα, αναφέρθηκε στην πρόσφατη εκλογή του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη.

«Κατέβηκα δημοτικός σύμβουλος το 2014. Είχα και τώρα προτάσεις και το ’19 από όλους τους χώρους αλλά είπα ότι δεν θέλω. Δεν μου πάει όλη αυτή η διαδικασία, είναι πολλά πράγματα. Η διαχείριση της εξουσίας αλλοιώνει τους ανθρώπους. Είναι μεγάλη κούραση και μεγάλη ευθύνη πλήρους απασχόλησης. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο, εγώ δεν πέρασα καλά», είπε ο Χάρης Σώζος και πρόσθεσε:

«Νομίζω ότι βάλαμε τον αραμπά μπροστά από το άλογο και το γαϊδούρι. Νομίζω ότι έπρεπε να γίνει πρώτα το συνέδριο και μετά να εκλέξουμε αρχηγό. Μέσα σε 2 μήνες να έρθει κάποιος άγνωστος και να γίνει αρχηγός ενός κόμματος… κάτι δεν μου άρεσε».

Στη συνέχεια ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για το τι ψήφισε εκείνος στις εσωκομματικές εκλογές του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. «Εγώ την πρώτη Κυριακή ψήφισα Κασσελάκη, γιατί έλεγα να ταρακουνηθεί λίγο το Σύστημα, και τη δεύτερη Κυριακή θα ψήφιζα Αχτσιόγλου. Δεν περίμενα ότι θα βγει πρώτος και ότι τη δεύτερη Κυριακή θα εκλεγεί πρόεδρος» ανέφερε και τόνισε:

«Το πράγμα δεν πήγαινε καλά. μου έλεγαν ότι έβγαιναν τα γκάλοπ και δεν τα έλεγαν στον Τσίπρα για να μην τον στεναχωρούν. Δεν έχουν σωστή πληροφόρηση, δεν ακούνε τον κόσμο. Εγώ χαριτολογώντας λέω ότι και τη Μενεγάκη να έβαζαν υποψήφια, θα έβγαινε πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA