Το φετινό Hautes Grecians ήταν μία μοναδική εμπειρία για περίπου 500 καλεσμένους, με το βιομηχανικό τοπίο, την ιστορία και την γεμάτη ενέργεια ατμόσφαιρα του Ατμοηλεκτρικού Σταθμού Νέου Φαλήρου της ΔΕΗ, να δημιουργούν μοναδικές αντιθέσεις με το μεγαλείο της ελληνικής Υψηλής Ραπτικής.
H φετινή διοργάνωση του Hautes Grecians στήριξε τους σκοπούς του ELIZA (Εταιρία κατά της Παιδικής Κακοποίησης), δίνοντας όλα τα έσοδα από τα εισιτήρια.
Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr
- Μουντιάλ: Τον έψαχναν στη Βοστώνη και αυτός λιαζόταν στη Βαρκελώνη - Βρετανός οπαδός ξεσήκωσε τις αρχές
- Εμπρηστής στο Αγρίνιο: «Τα βάτα μού έσπαγαν τα νεύρα» - Ήπιε, πήρε χάπια και τα έβαλε με τα ξερόχορτα
- Ο 3χρονος αδερφός του Γιαμάλ έχασε το μυαλό του με το γκολ της Ισπανίας και έγινε η φάτσα της ημέρας
- Θύμα Ρώσων φαρσέρ ο σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας του πρωθυπουργού: Παραίτηση ζητά το ΠΑΣΟΚ
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.