Μενού
Κορίνα Δαμουλιάνου - Αρχιμανδρίτης Αυγουστίνος
Κορίνα Δαμουλιάνου - Αρχιμανδρίτης Αυγουστίνος | @Κορίνα Δαμουλιάνου / Corina Damoulianou - Facebook
  • Α-
  • Α+

Ο Ανέστης Βλάχος, ο συνονόματος εγγονός του αγαπημένου ηθοποιού του «κλασικού» ελληνικού κινηματογράφου, χειροτονήθηκε στη Νέα Φιλαδέλφεια αρχιμανδρίτης και στην ξεχωριστή στιγμή στο πλάι του ήταν και η Κορίνα Δαμουλιάνου

Την Κορίνα Δαμουλιάνου γνώρισε και αγάπησε το ευρύ κοινό στα μέσα των '90s όταν έπαιζε ως «Κορίνα» στη σειρά του ΑΝΤ1, «Πάτερ Ημών», στο πλευρό του Κώστα Καρρά. 

Η ίδια θέλησε να μοιραστεί στο Facebook τις σκέψεις της για τη χειροτονία του Αρχιμανδρίτη Αυγουστίνου, αφού αυτό είναι πλέον το εκκλησιαστικό όνομα, το οποίο χρησιμοποιεί από πέρσι οπότε και αφοσιώθηκε στον Θεό. 

«Η Χειροτονία σου σήμερα για μένα ευλογία, αγάπη, αισιοδοξία. Ό,τι και να γράψω, θα είναι φτωχό σε αυτό που έζησα, όπως και ο κόσμος που κατέκλυσε την εκκλησία. Σε ευχαριστώ που με τίμησες. Άξιος Άξιος Άξιος Αρχιμανδρίτης Αυγουστίνος», έγραψε η Κορίνα Δαμουλιάνου στο Facebook, ανεβάζοντας μια κοινή τους φωτογραφία.

Από πλευράς του ο πατέρας του και γιος του ηθοποιού Ανέστη Βλάχου, Ηρακλής Βλάχος, μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό», λέγοντας: «Είναι μία στιγμή που δεν μπορεί να περιγραφεί με λόγια για εμένα προσωπικά και για όλη την οικογένεια. Είναι η σημαντικότερη στιγμή μετά τη γέννησή του και είναι ευτυχία του γονέα να βλέπει το παιδί του να κάνει πραγματικότητα και το όνειρό του και να είναι αφοσιωμένος σε αυτό που έχει επιλέξει».

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA