Μενού
Το φιλί Σαλαμέ και Τζένερ
Το φιλί Σαλαμέ και Τζένερ | Twitter @filmwithyas
  • Α-
  • Α+

Τα ξένα μέσα ενημέρωσης αναφέρονται εδώ και καιρό σε ένα πιθανό ειδύλλιο μεταξύ Tιμοτέ Σαλαμέ και Κάιλι Τζένερτο οποίο επιβεβαιώθηκε περίτρανα στη διάρκεια της  τελετής για τις Χρυσές Σφαίρες, ενώ το ζευγάρι φημολογείται ότι έκανε έξαλλη τη Σελένα Γκόμεζ.

Το ζευγάρι Τιμοτέ και Τζένερ μπορεί να περνά όλο και περισσότερο ποιοτικό χρόνο μαζί, αλλά οι αμφιβολίες των φανατικών στα «στρατόπεδά» τους δεν είχαν καλμάρει. Οι φανς τους κατακρίνουν συχνά τέτοια δημοσιεύματα, καθώς φαίνονται σαν δύο άτομα από διαφορετικούς κόσμους. Ο Τιμοτέ θεωρείται πιο «ψαγμένος» και «εναλλακτικός», ενώ η Κάιλι ως Instagramer που έκανε περιουσία μέσω του online drama και των διαφημιστικών προωθήσεων.

Το φιλί που τους «σώπασε» όλους

Φαίνεται όμως ότι Σαλαμέ και Τζένερ αποφάσισαν να σωπάσουν κάθε αντίλογο, με αυτό το πρόσφατο φιλί που κατέγραψε η κάμερα των βραβείων. Τώρα, όχι μόνο επιβεβαιώνεται η σχέση τους, αλλά είναι και ελεύθεροι να ζουν τον έρωτά τους δημόσια.

Οι δυο τους έφτασαν στην τελετή των βραβείων χωριστά και δεν φάνηκαν μαζί στο κόκκινο χαλί, αλλά ενώθηκαν αργότερα στο κοινό τους τραπέζι εντός της αίθουσας, και υποδέχτηκαν ο ένας τον άλλο με ένα πολύ γλυκό φιλί.

Η απογοήτευση της Σελένα Γκόμεζ

Όπως δείχνει και βίντεο που μοιράστηκε παντού στα social media, η Σελένα Γκόμεζ πλησίασε κάποια στιγμή την Τέιλορ Σουίφτ, για να της πει κάτι που φαίνεται ότι την είχε θυμώσει. Πολλοί θεατές προσπάθησαν να αποδώσουν αυτά που είπε διαβάζοντας τα χείλια τους.

Κάποιος χρήστης του Twitter έγραψε πως η Γκόμεζ ίσως να λέει στη Σουίφτ: «Ζήτησα μια φωτογραφία μαζί του και εκείνη (η Τζένερ) είπε όχι». Η Σουίφτ ρωτάει τότε την καλή της φίλη: «Με τον Τίμοθι;» ενώ η Γκόμεζ φαίνεται να γνέφει καταφατικά. Είναι δυνατόν να φοβάται κάτι η Τζένερ από τη νεαρή τραγουδίστρια;

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA