Μεγάλη επιστροφή για τον Τζόνι Ντεπ, ο οποίος είναι το κεντρικό πρόσωπο σε διαφήμιση του οίκου Dior για γνωστό άρωμα. Ο διάσημος ηθοποιός έγινε για πρώτη φορά το πρόσωπο του ανδρικού αρώματος το 2015.
Συνέχισε να συνεργάζεται με τον πολυτελή οίκο μόδας εν μέσω των νομικών περιπετειών του με την Άμπερ Χερντ, και πλέον θα συνεχίσει να είναι ο πρωταγωνιστής της καμπάνιας για το -εμβληματικό πλέον κατά τους περισσότερους άρωμα- Sauvage
Ο 60χρονος σταρ υπέγραψε τριετές συμβόλαιο αξίας μεγαλύτερης των 20 εκατομμυρίων δολλαρίων.
«Τολμηρός και δυνατός, στην ουσία του, στην αλήθεια του, ενσαρκώνει την ψυχή του Sauvage», ανέφερε ο Dior στο Instagram.
Ο σταρ του Χόλιγουντ εμφανίζεται με τα μαύρα ρούχα του, τα ασημένια κοσμήματα και τα μακριά μαλλιά του κατεβασμένα.
Υπενθυμίζεται ότι τον Μάιο είχε αναφερθεί ότι ο ηθοποιός θα συνεχίσει να είναι το πρόσωπο του Dior Sauvage, αφού υπέγραψε τριετές συμβόλαιο «άνω των 20 εκατομμυρίων δολαρίων».
- Από τον Βώσακο του 2007 στη σημερινή τραγωδία: Η ημέρα που η Κρήτη έχασε ξανά πυροσβέστες
- «Άντε δρόμο»: Θύελλα αποδοκιμασιών για τον Άδωνι Γεωργιάδη στη Λήμνο - Αρνήθηκαν και χειραψία
- Φωτιά σε Κρήτη, Λέσβο, Λακωνία - Live οι εξελίξεις από τα πύρινα μέτωπα
- «Άντε δρόμο»: Θύελλα αποδοκιμασιών για τον Άδωνι Γεωργιάδη στη Λήμνο - Αρνήθηκαν και χειραψία
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.