Νέες δηλώσεις που προκάλεσαν αίσθηση έκανε η Χρυσούλα Διαβάτη. Η ηθοποιός καταφέρθηκε κατά του Στέφανου Κασσελάκη που είχε δηλώσει πως θέλει να αποκτήσει δύο αγόρια μέσω παρένθετης μητέρας.
«Η μητέρα γη, η μητέρα Παναγία, η μητέρα Ελλάδα και η μητέρα που κάνει τα παιδιά δεν καταργείται. Δεν τα ξέρω αυτά τα καινούργια, εσείς που ασχολείστε με αυτά, τα ξέρετε. Θα γεννήσουνε παιδί; Και ποιος θα είναι η μαμά; Κι εγώ που είμαι μητέρα έχω καταργηθεί και όλες οι μητέρες έχουν καταργηθεί. Μόνο που οι μητέρες που ακούνε αυτά τα πράγματα, χ… αν τη λένε μητέρα ή πατέρα ή θείο. Δεν με αφορούν εμένα αυτά. Δεν τα ξέρω, ούτε επιθυμώ να τα μάθω, κάντε ότι καταλαβαίνετε», είπε αρχικά η Χρυσούλα Διαβάτη.
Η Χρυσούλα Διαβάτη ανέφερε επίσης: «Εγώ τελειώνω εδώ τη ζωή μου και είμαι ευχαριστημένη που δεν θα προλάβω να δω ακόμη χειρότερα, αυτό έχω να πω. Το θηλυκό ας το καταργήσουν, άμα μπορούν ας το καταργήσουν. Εμένα δεν με αφορά το θέμα, καταλάβατε. Τα έχω ξεπεράσει αυτά, ανήκω αλλού, είμαι από άλλο πλανήτη».
- Θάνατος Μαζωνάκη: «Καρφιά» Χασαπόπουλου και Βούλγαρη - «Κάποιοι να μη χύνουν τώρα κροκοδείλια δάκρυα»
- Πλασμαφαίρεση: Η ασφάλεια και γιατί παραμένει αναντικατάστατη - Ειδικοί του ΕΚΠΑ εξηγούν
- Ματίνα Παγώνη: «Η πλασμαφαίρεση δεν είναι απλό πράγμα, γιατί την έκαναν στον Μαζωνάκη;»
- Η πρόβα για συναυλία στη συνέντευξη Τσίπρα, η ώρα που βγαίνει ο Σαμαράς και η Αμάλ Κλούνεϊ στο Προεδρικό
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.