Μενού
Η Νίσα Σαχ
Η Νίσα Σαχ | Instagram
  • Α-
  • Α+

Μία γυναίκα που έβγαζε μισθό 275.000 ευρώ ετησίως στα 20 της αποκάλυψε γιατί επέλεξε να αφήσει πίσω της την καλοπληρωμένη δουλειά της. Η 30χρονη Νίσα Σαχ, για σχεδόν μια δεκαετία εργαζόταν σε τράπεζα επενδύσεων, αλλά αποφάσισε να φύγει πέρυσι σε ηλικία 29 ετών. 

Έκτοτε, με μηναία έσοδα μειωμένα κατά 80% περίπου, δηλώνει ωστόσο πανευτυχής, αφού σιγά-σιγά πραγματοποιεί το όνειρό της να γίνει content creator στο Youtube, και δεν το μετανιώνει ούτε λίγο, όπως γράφει η Sun

Η γυναίκα, που κατοικεί στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ, ξόδεψε σχεδόν μια δεκαετία ανελισσόμενη στα εταιρικά κλιμάκια προτού αποφασίσει ότι η δουλειά της δεν «ικανοποιούσε».

Πραγματοποίησε το όνειρό της

Τώρα, η Νίσα διευθύνει ένα κανάλι στο YouTube χρησιμοποιώντας τις γνώσεις της από την προηγούμενη δουλειά της για να βοηθήσει τους ακόθουθους και τους θεατές της να αναπτύξουν τα προσωπικά τους οικονομικά.

Παρά το γεγονός ότι βγάζει πολύ λιγότερα, λέει ότι βρίσκει την αλλαγή στην καριέρα «απελευθερωτική». Μιλώντας στο μέσο, η Νίσα προέτρεψε και άλλους να σταματήσουν να κυνηγούν τα χρήματα και να ακολουθήσουν ό,τι τους κάνει πραγματικά ευτυχισμένους.

Μετά την τελευταία προαγωγή της το 2021, τα ατελείωτα ωράρια αλλά και οι ευθύνες της θέσης έγιναν αφόρητες και επηρέαζαν αρνητικά την ψυχική της υγεία. Έτσι, μέσα στη χρονιά, αποφάσισε να ξεκινήσει ένα κανάλι στο YouTube αφιερωμένο στο να βοηθά όσους θέλουν να αποκτήσουν οικονομική ελευθερία.

Τελικά, κατάφερε να αποχωρήσει από τη δουλειά χάρη στους 900.000 subscribers της. Η πλήρους -πλέον- απασχόλησης influencer μπορεί να έχασε τον εξαψήφιο μισθό της, αλλά λέει ότι δεν μετανιώνει.

«Το εισόδημά μου δεν συνδέεται άμεσα με τις ώρες που εργάζομαι πια, αλλά μάλλον με τον αντίκτυπό μου στους άλλους, πράγμα που είναι λυτρωτικό. Ο δρόμος μου μπορεί να μην ταιριάζει σε όλους, αλλά ελπίζω ότι μιλώντας για την εμπειρία μου, μπορώ να εμπνεύσω και άλλους να κυνηγήσουν τα όνειρά τους».

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA