Η Αντέλ φαίνεται πως είναι μεγάλη φαν των Ολυμπιακών Αγώνων, αφού διέκοψε τη συναυλία της στο Μόναχο για να παρακολουθήσει τον τελικό των 100 μέτρων γυναικών που διεξαγόταν στο Παρίσι.
Σύμφωνα με ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Adele σταμάτησε το σόου της για να δει ποια θα κέρδιζε το χρυσό και να μοιραστεί μερικά λόγια ενθάρρυνσης για τις αθλήτριες.
Στο βίντεο, η τραγουδίστρια φαίνεται να περπατά προς το πίσω μέρος της σκηνής με την πλάτη της προς το κοινό. Η κάμερα σταμάτησε να προβάλλει τις κινήσεις της στην γιγαντοοθόνη και άρχισε να δείχνει τον αγώνα δρόμου.
Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr
- Influencer αποκάλυψε στο TikTok ότι ο σύζυγός της είναι παιδόφιλος - Δύο εβδομάδες αργότερα, ήταν νεκρή
- Βάσεις 2026: Αυτή είναι η σχολή που έχει μόνο τέσσερις εισακτέους φέτος
- Γιώργος Γιαννόπουλος: «Αυτονόητο ήταν το bullying, γιατί ήμουν ο αδελφός της ανάπηρης»
- Σελένα Γκόμεζ: «Η γυναίκα μου είναι φωτιά» της έγραψε ο σύζυγός της - Τη φλέρταρε διαδικτυακά
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.