Μενού
Αλικαρνασσός
Αλικαρνασσός | shutterstock
  • Α-
  • Α+

Ο κορυφαίος προπονητής ποδοσφαίρου όλων των εποχών στην Τουρκία θεωρείται ο νυν τεχνικός του Παναθηναϊκού, Φατίχ Τερίμ.

Έχει κατακτήσει 8 πρωταθλήματα στη γειτονική χώρα, 3 Κύπελλα και 3 Σούπερ Καπ. Η μεγαλύτερή του στιγμή, ωστόσο, ήταν το 2000 όταν οδήγησε την Γαλατασαράι στον πρώτο της ευρωπαϊκό τίτλο, το Κύπελλο UEFA.

Επίσης, διετέλεσε προπονητής στην Εθνική Τουρκίας, τη Φιορεντίνα, τη Μίλαν, την Ανκαραγκουτσού και την Γκέζτεπε. Το επιτυχημένο, στις περισσότερες περιπτώσεις, πέρασμά του από πάγκους μεγάλων ομάδων εξαργυρώθηκε με χρυσά συμβόλαια και αμοιβές εκατομμυρίων δολαρίων.

Σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα, η αξία της βίλας είναι πολύ υψηλή, καθώς βρίσκεται στο πιο μοδάτο μέρος στην Αλικαρνασσό. Μάλιστα, κοστολογείται στα 10-15 εκατομμύρια δολάρια.

Η βίλα στην Αλικαρνασσό

Το 2017, λοιπόν, ο Τερίμ έβγαλε προς πώληση την βίλα για 8,6 εκατομμύρια ευρώ. Ωστόσο, δεν βρέθηκε αγοραστής και εν τέλει δεν άλλαξε χέρια το πολυτελές οίκημα.

Η πολυτελής βίλα του Τερίμ είναι χτισμένη σε έκταση 2.250 τετραγωνικών μέτρων και διαθέτει 5 δωμάτια και 1 σαλόνι. Η τριώροφη βίλα διαθέτει επίσης 5 μπάνια και μεγάλη πισίνα.

Έχει, επίσης, ειδικά διαμορφωμένο κήπο, γυμναστήριο, αμέτρητες κάμερες ασφαλείας, κλιματισμό και κεντρική θέρμανση. Επιπλέον, να σημειωθεί ότι η βίλα διαθέτει ιδιωτική προβλήτα.

Μάλιστα, πλάνα από τη βίλα βλέπουμε και στο ντοκιμαντέρ του Netflix για την καριέρα του Φατίχ Τερίμ, όπου πολλές συνεντεύξεις του ίδιου αλλά και της οικογένειάς του, έχουν γυριστεί στην εντυπωσιακή εξοχική κατοικία στα παράλια της Τουρκίας.

Διαβάστε επίσης: 

Η εντυπωσιακή γέφυρα στην Ελλάδα που χτίστηκε για έναν έρωτα

Φράσεις που λέγαμε μετά το 2000 και κανείς δεν καταλαβαίνει πια

Από το Shortbus στο 9 Songs: Δέκα ταινίες στις οποίες γίνεται αληθινό σεξ

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA