Μενού
Η βίλα του αδελφού του Στέφανου Κασσελάκη
Η βίλα του αδελφού του Στέφανου Κασσελάκη | Glomex
  • Α-
  • Α+

Ο Στέφανος Κασσελάκης δεν θα περάσει φέτος τα Χριστούγεννά του στη Νέα Υόρκη της καρδιάς του. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ετοιμάζει ήδη τις βαλίτσες του για την αεροπορική αναχώρησή του την Παραμονή, αν και δεν θα προσγειωθεί πολύ μακριά από την «έδρα» του, αλλά λίγο πιο δίπλα, στην πολιτεία του Τέξας.

Ο κ. Κασσελάκης συγκεκριμένα θα περάσει τις γιορτές «οικογενειακά», στο σπίτι του αδελφού του, Στέλιου Κασσελάκη, όπως ενημερώνει ο Ant1.

Πρόκειται για μία πολυτελή βίλα αξίας 3,5 εκατομμυρίων δολαρίων, που έχει χτιστεί στο στυλ των παλιών οικογενειακών οίκων της περιόδου της αποικιοκρατίας, με έναν συγκλονιστικά φροντισμένο κήπο, δύο πατώματα, και ευρύχωρο μπαλκόνι στον πρώτο όροφο.

Η διώροφη βίλα

Το υπερπολυτελές σπίτι που παρουσίασε εκπομπή του Ant1, αγοράστηκε από την οικογένεια μέσα στο 2023 μάλιστα, σε παραποτάμιο περιοχή του Τέξας, όπου συνήθως διαμένει η τετραμελής οικογένεια του Στέλιου Κασσελάκη.

Το σπίτι του Στέλιου Κασσελάκη
Το σπίτι του Στέλιου Κασσελάκη | Glomex

Καταλαμβάνει συνολικό χώρο 870 τετραγωνικά μέτρα και διαθέτει 5 υπνοδωμάτια, 6 μπάνια, 3 τουαλέτες και μία πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα.

Το σπίτι του Στέλιου Κασσελάκη
Το σπίτι του Στέλιου Κασσελάκη | Glomex

Τα πατώματά του είναι στρωμένα σε δύο στυλ, με μάρμαρο και φυσικό ξύλο σε διάφορα σημεία, διαθέτει μεγάλο τζάκι στην κεντρική σάλα, χώρο γραφείου, τραπεζαρίας, βιβλιοθήκης, ενώ το κυρίως λευκό και κρεμ εσωτερικό είναι διανθισμένο με γλυπτούς διάκοσμους στις γύψινες απολήξεις των δωματίων και τα μεταλλικά κάγκελα των ελικοειδών σκαλιών.

Το σπίτι του Στέλιου Κασσελάκη
Το σπίτι του Στέλιου Κασσελάκη | Glomex

Κάποιοι τοίχοι, μάλιστα, καλύπτονται από υπέροχες ταπετσαρίες.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA