Μενού
Η Δήμητρα Κατσαφάδου
Δήμητρα Κατσαφάδου | (NDP PHOTO)
  • Α-
  • Α+

Η Φαίη Σκορδά παρουσίασε σήμερα, Παρασκευή (22/12) την τελευταία της εκπομπή για το 2023, η οποία ήταν εντελώς διαφορετική, καθώς υποδέχτηκε στο στούντιο του Fay’s Time, τα παιδιά του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), κάτι που είχε κάνει και πέρσι η παρουσιάστρια.

Λίγο πριν από το τέλος της εκπομπής, εμφανίστηκε μέσω σύνδεσης η επιχειρηματίας Δήμητρα Κατσαφάδου, η οποία γνωστοποίησε ότι δωρίζει το ποσό των 100.000 ευρώ στον φιλανθρωπικό οργανισμό.

Η Δήμητρα Κατσαφάδου, μην  μπορώντας να συγρατήσει τα δάκρυά της, είπε: «Συγχαρητήρια και σε εσένα Φαίη γιατί ξέρω ότι σαν Φαίη λειτουργείς εκεί πέρα. Η καρδιά μου πάει να σπάσει. Συγγνώμη αλλά δεν ξέρω πως μπορώ να κάνω αυτήν τη δωρεά που θα σας ανακοινώσω τώρα. Είναι από τον Θεό, να πιστεύουμε. Να δώσω αυτό το μήνυμα στον κόσμο. 

Πιστεύω ότι η La vie en rose και εγώ θα δωρίσουμε 100.000 ευρώ σε αυτά τα παιδιά γιατί έχω γνωρίσει πολλά παιδιά από αυτά, ζω μέσα από αυτά. Ο Θεός δεν μου έχει δώσει δικό μου παιδί, αλλά προσπαθώ να εκπληρώνω όσες περισσότερες ευχές μπορώ. Σας λατρεύω».

Ούτε η Φαίη Σκορδά κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της και φανερά συγκινημένη, ευχαρίστησε την επιχειρηματία για τη δωρεά της.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA