Μενού
Η Φαίη Σκορδά σε νυχτερινή της έξοδο
Φαίη Σκορδά | (NDPPHOTO / ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΦΑΛΕΞΗΣ)
  • Α-
  • Α+

Η Φαίη Σκορδά δέχθηκε μία τεράστια ανθοδέσμη με τριαντάφυλλα, με την παρουσιάστρια του «Fay's Time» να αποκαλύπτει ότι δεν γνωρίζει ποιος ήταν ο αποστολέας.

Η Φαίη Σκορδά έκανε ένα story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με την ίδια να κρατά στην αγκαλιά της μία ανθοδέσμη με δεκάδες τριαντάφυλλα, με τον Δημήτρη Σκαρμούτσο να τη ρωτά σχετικά, στον «αέρα» της εκπομπής «Fay’s Time».

«Σκάει μία φωτογραφία και έλεγε Φαίη Σκορδά με μπουκέτα τριαντάφυλλα, χιλιάδες. Τι παίζει μωράκι;», είπε ο γνωστός σεφ στη Φαίη Σκορδά, στη διάρκεια της ενότητας της μαγειρικής στην εκπομπή.

«Δεν ντρέπεστε λίγο; Παιδιά δεν ξέρω μου ήρθε αυτή η ανθοδέσμη σήμερα. Θα σου πω λίγο κάτι: Είναι η πρώτη φορά που μου ήρθαν τόσα πολλά λουλούδια στη ζωή μου. Είχε μια κάρτα. Ήταν 201 τριαντάφυλλα, αλλά δεν ξέρω από πού ήταν. Η κάρτα δεν είχε όνομα. Αλήθεια, δεν ξέρω από πού είναι. Είχα μια σκέψη, ότι από κάπου μπορεί να ήταν, και ξεφτιλίστηκα, γιατί δεν ήταν. Ορκίζομαι ότι δεν ξέρω από πού είναι, δεν παίζει τίποτα», απάντησε η Φαίη Σκορδά, γελώντας με τα σχόλια των συνεργατών της.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA