Η Δωροθέα Μερκούρη έκανε τον απολογισμό της για το φετινό καλοκαίρι και το αποχαιρέτισε με μία ανάρτηση στο Instagram. Η ηθοποιός δημοσίευσε μία τόπλες φωτογραφία από τις διακοπές της, στην οποία φαίνεται να είναι καθισμένη στην αμμουδιά και φοράει γυαλιά ηλίου.
Στο μήνυμά της έγραψε: «Ένα καλοκαίρι όπου σκεφτόμουν τόσα πολλά πράγματα επειδή δεν έβλεπα τόσους πολλούς ανθρώπους.
Και τότε σκέφτηκα πόσα καλοκαίρια είχα περάσει, όμορφα, γεμάτα ποίηση. Και θεωρούσα τον εαυτό μου τυχερό, γιατί τα είχα. Μετά σκέφτηκα πόσοι άνθρωποι δεν είχαν ούτε ένα από τα δικά μου καλοκαίρια.
Εξακολουθούμε να είμαστε ακόμα ανάμεσα στους τυχερούς, αλλά δεν είναι έτσι για όλους. Ξυπνάω και το σκέφτομαι σκληρά και απλά λέω ευχαριστώ. Ευγνωμοσύνη».
Η ανάρτηση που έκανε η Δωροθέα Μερκούρη
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.