Μια εντυπωσιακή εμφάνιση ως βασίλισσα εμφανίστηκε η τραγουδίστρια, Ειρήνη Παπαδοπούλου στο δεύτερο μεγαλύτερο καρναβάλι της χώρας, αυτό της Ξάνθης.
Η τραγουδίστρια βρέθηκε πάνω στο εντυπωσιακό της άρμα με τα πολύχρωμα παγόνια ενώ φόρεσε μία σέξι κόκκινη ολόσωμη φόρμα και ένα στέμμα στα μαλλιά της, χαιρετώντας τον κόσμο και χορεύοντας.
Ο θεσμός αποτελεί μέρος των Θρακικών Λαογραφικών Εορτών και όσο διαρκεί, πραγματοποιούνται συναυλίες με γνωστούς καλλιτέχνες, ανοιχτές σε όλο τον κόσμο, σε διάφορα σημεία της πόλης.
Διαβάστε ακόμα: Ο Θοδωρής Κολυδάς αποκαλύπτει το μέρος για να πετύχει το πέταγμα του χαρταετού την Καθαρά Δευτέρα
Μετά και την παρέλαση, σηματοδοτείται το τέλος της αποκριάτικης περιόδου με το παραδοσιακό το «κάψιμο του Τζάρου».
- Αφθώδης πυρετός: Σε καραντίνα όλη η Κύπρος για 21 ημέρες - «Eκτός ελέγχου η κατάσταση»
- Η Ειρήνη Παπαδοπούλου βασίλισσα στο καρναβάλι της Ξάνθης - Το εντυπωσιακό άρμα
- «Είμαι γιος της βασίλισσας, δεν μπορείτε να το κάνετε αυτό» - Τα λόγια του Άντριου κατά τη σύλληψή του
- Survivor: Ιωάννα Δεσύλλα κατά Σηφάκη - «Μου την έπεφτε ξεκάθαρα ο Μιχάλης»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.