Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται η Άννα Βίσση και έγινε viral. Η ηθοποιός ξεχώρισε από τον υπόλοιπο κόσμο, όταν σηκώθηκε από τη θέση της για να χορέψει. Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου δεν σταμάτησε να κουνάει τα χέρια της και να στέλνει τα φιλιά της στην Άννα Βίσση.
Βίντεο με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου από την επίσκεψή της στο νυχτερινό κέντρο κυκλοφόρησαν στα social media και έγιναν viral.
Ο επίσημος fan club λογαριασμός της Άννας Βίσση αλλά και το χιουμοριστικού περιεχομένου προφίλ «greek_arrow» στο Instagram, δημοσίευσαν το βίντεο την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου, με τη χιουμοριστική λεζάντα: «Όταν πάω στη Βίσση θα είμαι ψύχραιμη».
- Ελένη Ζαρούλια: Πόσα χρόνια θα μείνει στη φυλακή η σύζυγος του χρυσαυγίτη Μιχαλολιάκου
- «75 άτομα με 45 κατοικίδια δεν μπορούμε να γυρίσουμε»: Ελληνίδα στο Ντουμπάι καταγγέλλει στο Reader
- Αντριάνα Σκλεναρίκοβα: Αγνώριστη σε νέα εμφάνιση με κοντά μαλλιά και άσπρα φρύδια
- Τηλεθέαση: Η ελληνική σειρά σε επανάληψη που άγγιξε διψήφιο στο Μακεδονία TV
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.