Μενού
  • Α-
  • Α+

Η πρωταγωνίστρια του «Poor Things» Έμα Στόουν σε νέα της συνέντευξη στο National Public Radio (NPR) μίλησε για το άγχος που είχε από πολύ νεαρή ηλικία και το πώς η ψυχοθεραπεία την βοήθησε.

«Ξεκίνησα θεραπεία, νομίζω γύρω στα 8 μου, γιατί ήταν πολύ δύσκολο για μένα ακόμα και να βγω από το σπίτι για να πάω στο σχολείο. Έζησα υπό τον φόβο των κρίσεων πανικού» είπε.

Η 35χρονη ηθοποιός αποκάλυψε ότι έπαθε την πρώτη κρίση όταν ήταν 7 ετών με βασική πηγή του άγχους της σε νεότερη ηλικία να είναι ο φόβος του αποχωρισμού από την μητέρα της.

Το θέατρο την βοήθησε

Ωστόσο, σύμφωνα με το People όλα άλλαξαν όταν άρχισε να ασχολείται με το θέατρο σε ηλικία 11 ετών.

Είπε ότι η τέχνη της παρείχε έναν τρόπο να επικεντρωθεί στη στιγμή χωρίς να ανησυχεί για το τι συνέβη πριν ή τι θα συνέβαινε αργότερα: «Όλα τα μεγάλα μου συναισθήματα είναι παραγωγικά και απαιτείται παρουσία. Έχω πει σε πολλούς νεότερους ανθρώπους που παλεύουν με το άγχος, ότι από πολλές απόψεις το βλέπω ως ένα είδος υπερδύναμης».

«Απλώς σημαίνει ότι έχουμε αυτά τα εργαλεία για να τα διαχειριστούμε. Να μπορείς να χρησιμοποιήσεις το άγχος για παραγωγικά πράγματα, για όλα αυτά τα συναισθήματα που πυροδοτούνται για κάτι δημιουργικό, ή σε κάτι για το οποίο είσαι παθιασμένος»

«Το άγχος είναι σαν το καύσιμο στους πυραύλους γιατί δεν μπορείς παρά να σηκωθείς από το κρεβάτι και να κάνεις πράγματα επειδή έχεις όλη αυτή την ενέργεια μέσα σου. Και αυτό είναι πραγματικά ένα δώρο» πρόσθεσε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA