Μενού
Η μάσκα ομορφιάς της Ava
Η μάσκα ομορφιάς της Ava | Tiktok
  • Α-
  • Α+

Μία ειδικός στην περιποίηση προσώπου αποκάλυψε πώς εξοικονομεί χρήματα με τη σπιτική της μάσκα ομορφιάς, εφαρμόζοντας ένα κόλπο που βοηθά να διατηρεί το δέρμα της λαμπερό για μέρες.

Η Ava μοιράστηκε τη συνταγή ομορφιάς με τους 1,7 εκατομμύρια ακόλουθούς της στο TikTok. Όπως μετέφερε και η Sun, η παρασκευή είναι πολύ εύκολη αφού χρειάζεται μόνο δύο-τρία υλικά και λίγο ανακάτεμα.

Η συνταγή για τη μάσκα

Η Ava ξεκίνησε με ένα βάζο με μάσκα modeling σε σκόνη και έξτρα κολλαγόνο, που της κόστισε μόλις 25 ευρώ. Θα χρησιμοποιήσω αρκετό. Πιστέψτε με, χρειάζεστε πολύ για να κάνετε ένα παχύ στρώμα για να καλύψετε ολόκληρο το πρόσωπό σας», είπε.

@glowwithava

diy spa mask that saves you $$$ AND you get to boost it yourself ❤️ #greenscreen #modelingmask #maskingathome #collagen #skinbooster #diymask

♬ original sound - AVA

«Τώρα θα προσθέσετε νερό. Μου αρέσει να τονώνω το μείγμα και με άλλες ουσίες. Μου αρέσει να προσθέτω πεπτίδια για καλύτερο αποτέλεσμα», συνέχισε, ανακατεύοντας στο μείγμα σταγόνες ενός ενυδατικού ελαίου και πεπτιδικού ορού.

Χρησιμοποιώντας ένα απλικατέρ, άπλωσε ένα λεπτό στρώμα σε όλο το πρόσωπό της και περίμενε να στεγνώσει. Μισή ώρα αργότερα, έβγαλε τη μάσκα και δεν μπορούσε να σταματήσει να πιάνει το δέρμα της, που έμοιαζε πια σαν πορσελάνη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA