Μενού
wedding cake
Γαμήλια τούρτα | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Μόλις μία ημέρα μετά τον γάμο της ζήτησε διαζύγιο από τον σύζυγό της μία γυναίκα, καθώς ο γαμπρός παραβίασε τον μοναδικό αδιαπραγμάτευτο όρο στον γάμο τους. Του είχε ζητήσει να μην της τρίψει τη γαμήλια τούρτα τους στο πρόσωπό της κατά τη διάρκεια της δεξίωσης.

Η γυναίκα παραδέχτηκε ότι αρχικά δεν ενδιαφερόταν να παντρευτεί, αλλά ότι είπε το «ναι» όταν ο τότε φίλος της, της έκανε πρόταση γάμου το 2020. Σύμφωνα με τη νύφη, ενώ οι δυο τους μοιράζονταν τα γαμήλια καθήκοντα κατά την προετοιμασία της μεγάλης ημέρας, εκείνη είχε ξεκαθαρίσει ότι ένα θέμα δεν ήταν προς συζήτηση.

«Ο μόνος αυστηρός κανόνας μου ήταν ότι δεν θα μου έτριβε τούρτα στο πρόσωπο στη δεξίωση», είπε. «Όντας ένας λογικός άνθρωπος που με ξέρει καλά, δεν το έκανε» συνέχισε. «Αντ' αυτού, με άρπαξε από το πίσω μέρος του κεφαλιού και έσπρωξε το κεφάλι μου μέσα στην τούρτα».

«Έφυγα. Την επόμενη μέρα του είπα ότι τελειώσαμε» παραδέχτηκε η νύφη. Ωστόσο, είπε ότι δεν συμφώνησαν όλοι με την απόφασή της και ότι οι φίλοι και η οικογένειά της την ενθάρρυναν να του δώσει μια «δεύτερη ευκαιρία». Είπε επίσης ότι της είπαν ότι «αντιδρά υπερβολικά» λόγω των προβλημάτων της με την κλειστοφοβία.

«Είμαι πολύ κλειστοφοβική μετά από ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα πριν από χρόνια, και πανικοβλήθηκα απόλυτα όταν με έσπρωξαν σε ένα κέικ και με κράτησαν εκεί» εξήγησε. Παρά τις προσπάθειες φίλων και συγγενών να τη μεταπείσουν, εκείνη προχώρησε με το διαζύγιο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA