Την πρώτη της εμφάνιση για το 2024 έκανε η Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη στο Προεδρικό Μέγαρο και στις φωτογραφίες φαίνεται το ανανεωμένο της look.
Όπως συνηθίζεται κάθε χρόνο έτσι και φέτος, την Πρωτοχρονιά η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου δέχτηκε τις ευχές των εκπροσώπων της πολιτικής, στρατιωτικής, επιχειρηματικής, θρησκευτικής και πνευματικής ηγεσίας. Στη φετινή συνάντηση τον τόνο έδωσαν 15 παιδιά των Παιδικών Χωριών SOS.
Μεταξύ των επισκεπτών που βρέθηκαν στο Προεδρικό Μέγαρο ήταν η Γιάννα Αγγελοπούλου η οποία έχει αλλάξει την εμφάνισή της έχοντας υιοθετήσει μία νέα κόμμωση.




- Διεθνείς «πλάτες» Μασκ στον καταδικασμένο χρυσαυγίτη Κασιδιάρη: «Αυτό είναι άρρωστο»
- Βριλήσσια: «Είναι ανεύθυνοι» - Πώς έγινε η επίθεση του σκύλου στον 66χρονο
- «Δεν έχετε ψυχή;»: Χάος σε ορκωμοσία του ΑΠΘ: Δεν άφηναν γονείς να μπουν χωρίς πρόσκληση
- Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Της είπα ότι δεν την συμπαθώ» - Η απάντηση στα ελληνικά που κανείς δεν κατάλαβε
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.