Η Ιωάννα Τούνη ανακοίνωσε πριν από μερικές ημέρες τον χωρισμό της από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, με τον οποίο έχει αποκτήσει ένα παιδάκι και έκτοτε δέχεται αρκετά αρνητικά σχόλια στα social media σχετικά με τις εξελίξεις στην προσωπική της ζωή.
Το ζευγάρι μετά από τέσσερα χρόνια κοινής πορείας έλυσε το σύμφωνο συμβίωσης και πλέον η influencer έχει μετακομίσει μόνιμα στη Θεσσαλονίκη, όπου δραστηριοποιείται επαγγελματικά.
Η Ιωάννα Τούνη δημοσίευσε ένα βίντεο στο Tik Tok στο οποίο έγραψε: «Λογικό να χωρίσει αφού είχε στο μυαλό της τη δουλειά και τα ταξίδια, αντί για τον άντρα και το νοικοκυριό της», που είναι κάποια από τα σχόλια που δέχεται μετά τον χωρισμό της και στη λεζάντα του βίντεο σημείωσε: «Πιστεύω ότι η ελευθερία του λόγου κάπου εδώ πρέπει να σταματήσει. Απόψεις του 1845 στο 2025».
- Influencer αποκάλυψε στο TikTok ότι ο σύζυγός της είναι παιδόφιλος - Δύο εβδομάδες αργότερα, ήταν νεκρή
- Βάσεις 2026: Αυτή είναι η σχολή που έχει μόνο τέσσερις εισακτέους φέτος
- Γιώργος Γιαννόπουλος: «Αυτονόητο ήταν το bullying, γιατί ήμουν ο αδελφός της ανάπηρης»
- Σελένα Γκόμεζ: «Η γυναίκα μου είναι φωτιά» της έγραψε ο σύζυγός της - Τη φλέρταρε διαδικτυακά
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.