Η Κάρλα Μπρούνι περπάτησε στην πασαρέλα της Victoria’s Secret την Τρίτη (15/10) και εντυπωσίασε τόσο εκείνους που έδωσαν το «παρών» στην εκδήλωση όσο και τους χρήστες στα social media που την αποθέωσαν.
Η πρώην πρώτη κυρία της Γαλλίας και πρώην super model ανέβασε στο προφίλ της στο Instagram στιγμιότυπα από το «Victoria's secret Fashion Show 2024», αλλά και από τα παρασκήνια με τα κολακευτικά σχόλια από τους followers της να πέφτουν «βροχή».
«Άγγελος ή Δαίμονας; Μπράβο για αυτό το φανταστικό σόου, Victoria's Secret. Ήταν φανταστικό. Και με καλή παρέα… Σε ευχαριστώ πολύ, Victoria's Secret που μου έδωσες νέα φτερά στην αξιοσέβαστη ηλικία μου», έγραψε με δόση αυτοσαρκασμού η Κάρλα Μπρούνι.
- Τι είναι το «6-7» που χρησιμοποίησε ο Μητσοτάκης - Το viral trend στο TikTok που τρελαίνει τα πιτσιρίκια
- Ο Πολάκης βρήκε το πανεπιστήμιο του Λαζαρίδη στου Γκύζη: «Κουζίνα ήταν, το έκλεισαν γιατί χρωστούσε παντού»
- Ο άνθρωπος που «έδειξε» ο Ανδρέας Παπανδρέου ως αρχηγό της 17 Νοέμβρη
- «Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ»: Η σκηνή που ο Τζεφιρέλι έκοψε από τη σειρά
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.