Η Κάρλα Μπρούνι περπάτησε στην πασαρέλα της Victoria’s Secret την Τρίτη (15/10) και εντυπωσίασε τόσο εκείνους που έδωσαν το «παρών» στην εκδήλωση όσο και τους χρήστες στα social media που την αποθέωσαν.
Η πρώην πρώτη κυρία της Γαλλίας και πρώην super model ανέβασε στο προφίλ της στο Instagram στιγμιότυπα από το «Victoria's secret Fashion Show 2024», αλλά και από τα παρασκήνια με τα κολακευτικά σχόλια από τους followers της να πέφτουν «βροχή».
«Άγγελος ή Δαίμονας; Μπράβο για αυτό το φανταστικό σόου, Victoria's Secret. Ήταν φανταστικό. Και με καλή παρέα… Σε ευχαριστώ πολύ, Victoria's Secret που μου έδωσες νέα φτερά στην αξιοσέβαστη ηλικία μου», έγραψε με δόση αυτοσαρκασμού η Κάρλα Μπρούνι.
- Ανατροπή με την επίθεση με ρόπαλο στην Καλλιθέα: Δεν λήστεψαν το σπίτι του 55χρονου οι δύο άνδρες
- Ξεχάστε τα κυλικεία που ξέρατε: Τέλος σε ζαμπόν και κρουασάν - Τι θα τρώνε τα παιδιά από Σεπτέμβρη
- Επιτέλους τεράστιες αυξήσεις μισθών, αλλά μόνο για ιερείς: «Μπόνους» έως και 95% με το άρθρο 56
- Η δολοφονημένη Βασιλική και τα μαθήματα βιολογίας από «κυρίαρχα» αρσενικά
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.