Μενού
Κέιτ Μίντλετον
Κέιτ Μίντλετον | EPA/ANGELA WEISS/POOL/ΑΠΕ-ΜΠΕ
  • Α-
  • Α+
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του reader.gr στην Google

Η Κέιτ Μίντλετον έχει μιλήσει αρκετά για την περιπέτεια της με τον καρκίνο. Η ίδια έδωσε τη μάχη της και βγήκε νικήτρια, καταφέρνοντας να περάσει ένα μήνυμα. Στις 11 Σεπτεμβρίου, η πριγκίπισσα της Ουαλίας επέστρεψε στο Royal Marsden Hospital, όπου είχε λάβει θεραπεία το 2024.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας συνομίλησε με τον ασθενή Σαμ Σουριακουμάρ, ο οποίος διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο πριν από έξι χρόνια, σύμφωνα με το «Hello». Ο Σουριακουμάρ έχει δύο κόρες, ηλικίας πέντε και τριών ετών, με την Κέιτ Μίντλετον να του λέει: «Είναι εκπληκτικό το πόσο ανθεκτικός μπορείς να είσαι».

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr

Google News

Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Φόρτωση BOLM...