Μενού
kim kardashian
Κιμ Καρντάσιαν | Instagram @kimkardashian
  • Α-
  • Α+

Η Κιμ Καρντάσιαν αναγκάστηκε να έρθει αντιμέτωπη με έναν από τους μεγαλύτερους φόβους της, προκειμένου να λάβει μέρος στη σειρά «American Horror Story». Η διάσημη τηλεπερσόνα και επιχειρηματίας, η οποία φοβάται τις αράχνες, μίλησε για τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στη σειρά και παραδέχτηκε ότι εξακολουθεί να «φοβάται τόσο πολύ τις αράχνες».

Παρά το γεγονός ότι το επίσημο τρέιλερ για την επερχόμενη σεζόν της σειράς πρακτικά ξεχειλίζει από αράχνες, εκείνη συνεχίζει να παραμένει νευρική στη θέα οτιδήποτε μοιάζει με ταραντούλα.

Κιμ Καρντάσιαν: «Παραλίγο να ουρλιάξω»

«Αυτές οι βλεφαρίδες κάθονταν στον πάγκο και παραλίγο να ουρλιάξω γιατί νόμιζα ότι ήταν αράχνη», είπε γελώντας, αναφερόμενη στις ψεύτικες βλεφαρίδες της, που έμοιαζαν με πόδια αράχνης.

Στη συνέχεια, τα πλάνα έδειχναν τη μεγιστάνα της SKIMS με μια γιγαντιαία αράχνη τυλιγμένη γύρω από τον κορμό της και μετά την ίδια να είναι τυλιγμένη σε ιστούς αράχνης, ενώ κρατούσε στην αγκαλιά της ένα βρέφος.

Μιλώντας για τη δουλειά σε μία σειρά με σενάριο, μετά από περισσότερες από δύο δεκαετίες που έχει εργαστεί σε ριάλιτι, ανέφερε: «Κάθε φορά που δοκιμάζεις κάτι, πρέπει να έχεις την πρόθεση να μεγαλώνεις και να προκαλείς τον εαυτό σου. Τότε απλά απελευθερώνεσαι και διασκεδάζεις».

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο παρελθόν η Κιμ Καρντάσιαν είχε αναφερθεί στις αράχνες ως «απαίσιες» και ως τον «μεγαλύτερο εφιάλτη» της, παραδεχόμενη ότι «τις μισεί απολύτως».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA