Η Κριστίνα Άπλγκεϊτ έχει μιλήσει ανοιχτά για τη μάχη της με την σκλήρυνση κατά πλάκας - με την οποία διαγνώστηκε το 2021 - και η τρέχουσα περίοδος είναι πολύ δύσκολη για εκείνη, καθώς η ασθένεια βρίσκεται σε υποτροπή.
Σε εξομολόγησή της στο podcast της «MeSsy», η 52χρονη ηθοποιός ανέφερε πως τον τελευταίο μήνα έχει ζοριστεί πολύ από τα συμπτώματα της σκλήρυνσης κατά πλάκας, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να κάνει απλά πράγματα στην καθημερινότητά της, όπως είναι το μπάνιο.
Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr
- Ξεκινά η δίκη για την ανθρωποκτονία του 17χρονου Χρήστου στην Αλίαρτο
- «Ακόμα και εμείς οι Βούλγαροι πάμε Ελλάδα» - Διαφήμιση του βουλγαρικού τουρισμού κατέληξε σε φιάσκο
- Στον εισαγγελέα σήμερα ο 89χρονος που εισέβαλε με καραμπίνα στον ΕΦΚΑ - Πώς τον εντόπισαν στην Πάτρα
- Βόμβα Κούντροου για «Τα Φιλαράκια»: «Άνδρες σεναριογράφοι είχαν φαντασιώσεις με την Άνιστον και την Κόξ»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.