Στη Μύκονο βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα η Λίντσεϊ Λόχαν, με την άφιξή να πραγματοποιείται κάτω από άκρα μυστικότητα. Η κάμερα του Mykonos Live TV την εντόπισε στα γραφικά σοκάκια παρέα με τον Άραβα σύζυγό της, Bader Shammas, τον συνεργάτη της, Πάνο Σπέντζο, και ένα φιλικό ζευγάρι. Και ενώ έκανε βόλτα στα σοκάκια της Μυκόνου υπήρξε επεισόδιο με τους φωτορεπόρτερ.
Όπως θα δείτε στο βίντεο του Mykonoslivetv, ενώ αρχικά η φίλη της έβαλε το χέρι της μπροστά εμποδίζοντας τον γνωστό φωτογράφο Νίκο Ζώτο και τον δημοσιογράφο Πέτρο Νάζο να την απαθανατίσουν, στην συνέχεια η ίδια η ηθοποιός έδωσε το πράσινο φως και φωτογραφήθηκε με την παρέα της.
Η 38χρονη ηθοποιός με τον σύντροφό της, ο οποίος είναι οικονομολόγος, γνωρίστηκαν το 2021 παντρεύτηκαν έναν χρόνο αργότερα και ζουν μόνιμα στο Ντουμπάι ενώ πέρυσι το καλοκαίρι ήρθε στον κόσμο ο καρπός του έρωτά τους, ο Λουάι, το όνομα του οποίου στα αραβικά σημαίνει «ασπίδα».
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.