Μενού
magissa
Η Μάγισσα | @ΑΝΤ1
  • Α-
  • Α+

Πρόκειται ίσως για την ακριβότερη παραγωγή της νέας τηλεοπτικής σεζόν με το κόστος να ξεπερνά συνολικά τα 12 εκατομμύρια ευρώ. Ο λόγος για τη νέα σειρά εποχής του ΑΝΤ1 «Η Μάγισσα» την οποία υπογράφουν οι δημιουργοί των «Άγριων Μελισσών», Πέτρος Καλκόβαλης και Μελίνα Τσαμπάνη στο σενάριο και Λευτέρης Χαρίτος στη σκηνοθεσία.

Η αρχική σκέψη ήταν η σειρά να μεταδίδεται στη ζώνη των 22.00. Τελικά, το σίριαλ που θα ταξιδέψει το κοινό στην προεπαναστατική Μάνη (1818) με πρωταγωνίστρια την Έλλη Τρίγγου στον ομώνυμο ρόλο της «Μάγισσας» θα προβάλλεται στις 21.00 το βράδυ κάνοντας πρεμιέρα τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου όπως προανήγγειλε ήδη ο ΑΝΤ1.

Μάλιστα ενώ ο αρχικός στόχος ήταν να προβάλλονται 2 επεισόδια την εβδομάδα θα προβάλλονται τέσσερα (Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη) τουλάχιστον για τις πρώτες έξι εβδομάδες προβολής της σειράς.

Είναι δεδομένο ότι θα υπάρξει μεγάλη πίεση προς τις σειρές «Η Γη της Ελιάς» στο Mega και «Σασμός» στον Alpha ενώ ενδιαφέρον θα έχει τι προγραμματισμό θα ακολουθήσει ο ΣΚΑΪ για τους «Πανθέους» καθώς οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για απόφαση του καναλιού του Φαλήρου να μεταδίδει και αυτό τη σειρά εποχής στη ζώνη των 21.00.

Και φυσικά υπάρχουν και οι επιλογές της ΕΡΤ αλλά και τα ριάλιτι του STAR. Έμπειροι παρατηρητές της τηλεοπτικής αγορά διαβλέπουν κατακερματισμό της ζώνης με τους νικητές να καταγράφουν χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης που δεν θα ξεπερνούν το 15%.

Όσον αφορά στη «Μάγισσα» έχουν ήδη ξεκινήσει συζητήσεις με κορυφαίες εταιρίες παραγωγής και δίκτυα του εξωτερικού για διανομή του σίριαλ στη διεθνή τηλεοπτική αγορά ενώ ακόμη δεν έχει αποφασιστεί εάν το επεισόδιο θα προβάλλεται 24 ώρες νωρίτερα μέσα από τη συνδρομητική πλατφόρμα του ANT1 +. 

Η Μάγισσα: Το καθηλωτικό τρέιλερ της σειράς

Δείτε επίσης:

Ντελίβερι πιτσαρίας αποκαλύπτει πόσα tips έβγαλε σε ένα βράδυ - Γιατί έγινε viral

11η Σεπτεμβρίου: Το τέταρτο αεροπλάνο και η μόνη αεροπειρατεία που απέτυχε

Κρήτη: Παντρεύτηκαν η 82χρονη Παρασκιώ και ο 41χρονος Κωστής

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA