Μενού
  • Α-
  • Α+

​Viral έγινε μια κοπέλα στο TikTok η οποία αποκάλυψε πόσα χρήματα βγάζει σε μια νύχτα από τα φιλοδωρήματα των πελατών που αγοράζουν πίτσα. Η εργαζόμενη σαν ντελίβερι πιτσαρίας εξήγησε το απίστευτο ποσό που έβγαλε ένα βράδυ του Δεκεμβρίου, κάνοντας μόλις 11 παραδόσεις.

Η νεαρή έγινε viral μιας και το ποσό που κατάφερε να συγκεντρώσει δεν ήταν και μικρό σε σχέση με τον αριθμό των παραγγελιών της. Όπως εξήγησε, στην πρώτη έλαβε 3,86 δολάρια ως φιλοδώρημα με τον πελάτη να της δίνει 50 λέγοντας της να κρατήσει τα ρέστα.

Στη δεύτερη και την τρίτη παραγγελία όμως δεν πήρε καθόλου φιλοδώρημα. Μετά από μερικά μηδενικά φιλοδωρήματα έλαβε μερικά μέσω πιστωτικής κάρτας με το μεγαλύτερο της βραδιάς να είναι λίγο περισσότερο από 10 δολάρια.

Συνολικά έβγαλε 13 δολάρια σε μετρητά και άλλα 42,29 μέσω της πιστωτικής κάρτας με τον μέσο όρο των tips της να φτάνουν τα 5 δολάρια ανά παραγγελία. Συνολικά έβγαλε 55.29 δολάρια μέσα σε ένα βράδυ.

«Όχι και άσχημα για μια Δευτέρα, αλλά θα μπορούσε να πάει και καλύτερα» είπε. 

Με ένα εκατομμύριο προβολές και χιλιάδες σχόλια το βίντεο έγινε viral με πολλούς να γράφουν πως είναι σοκαριστικό ότι μερικοί άνθρωποι δεν δίνουν καθόλου φιλοδώρημα ενώ άλλοι μίλησαν για το πόσο «τυχερή» ήταν που έβγαλε τόσο καλά tips.

Δείτε επίσης: 

11η Σεπτεμβρίου: Το τέταρτο αεροπλάνο και η μόνη αεροπειρατεία που απέτυχε

Κρήτη: Παντρεύτηκαν η 82χρονη Παρασκιώ και ο 41χρονος Κωστής

Τραγωδία στο Κιλκίς: Νεκρός 33χρονος ποδοσφαιριστής - Κατέρρευσε την ώρα του αγώνα

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA