Μενού
Η Μέγκαν Μαρκλ
Μέγκαν Μαρκλ | (Shaun Jeffers/Shutterstock)
  • Α-
  • Α+

Η Μέγκαν Μαρκλ σε ρόλο κομπάρσου στη νέα διαφήμιση του Clevr Blends, γνωστής αλυδίδας καφέ στην οποία είναι μέτοχος. Εμφανίζεται στο βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Instagram ως ασκούμενη που φτιάχνει ζεστά ροφήματα, μαζεύει κουτιά και εργάζεται σε υπολογιστή.

Η Clevr Blends είναι μια μάρκα που παρασκευάζει καφέδες γεμάτους προβιοτικά και υπερτροφές, όπως αναφέρει η βρετανική Express. Στο βίντεο που αναρτήθηκε στο Instagram της Clevr Blends, υπάρχει η λεζάντα: «Διάολε, μας κρατάτε πολύ απασχολημένους. Έπρεπε να καλέσουμε ενισχύσεις».

Το πλάνο ξεκινά με την συνιδρύτρια της εταιρείας Χάνα Μεντόζα, να καλωσορίζει τους θεατές στα κεντρικά της Clevr, με μια ξενάγηση σε διάφορα τμήματά της και τη Μέγκαν Μαρκλ να αλλάζει χώρο εργασίας και outfits.

Η Δούκισσα του Σάσεξ ενθουσίασε τους θαυμαστές της, οι οποίοι παραδέχτηκαν ότι δεν μπορούσαν να σταματήσουν να παρακολουθούν τη διαφήμιση στο Instagram.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA