Μενού
mia-khalifa
Μία Καλίφα | (Vianney Le Caer/Invision/AP)
  • Α-
  • Α+

Η Μία Καλίφα αποκάλυψε μέσα από stories στο Instagram ότι οι συμβουλές που έδωσε περί γάμου είχαν ως αποτέλεσμα να συγκεντρώσει 30.000 απειλητικά μηνύματα για τη ζωή της μέσω Twitter. 

«Ξύπνησα με έως και 30.000 απειλητικά μηνύματα στο Twitter εξαιτίας αυτού; Όλοι χρειάζεστε τον Ιησού για δικηγόρο», ανέφερε, μεταξύ άλλων η Μία Καλίφα.

«Είπα τη γνώμη μου στο διαδίκτυο και φυσικά θα υπάρξουν συνέπειες για αυτό, το καταλαβαίνω απόλυτα. Πραγματικά ήταν ακίνδυνο. Δεν το σκέφτηκα πολύ. Αυτό είναι το τελευταίο πράγμα που περίμενα να προκαλέσει μια τέτοια καταιγίδα», πρόσθεσε η ίδια, χωρίς να κάνει ούτε μισό βήμα πίσω στις απόψεις της. 

«Απλώς, το μόνο που λέω στις γυναίκες, ειδικά σε νεαρές γυναίκες που παντρεύονται νωρίς και μετά αισθάνονται κολλημένες σε αυτές τις σχέσεις και επειδή το πράγμα που τους χτυπάει είναι ότι "έκανες μια δέσμευση, πρέπει να την ολοκληρώσεις, μπλα μπλα μπλα", όχι. Όχι, δεν πρέπει. Αν είσαι δυστυχισμένη, φύγε από εκεί. Φύγε. Πρόκειται απλά για χαρτιά. Αυτό είναι το τελευταίο πράγμα που θα πω για αυτό το θέμα και δεν θα κάνω άλλες δηλώσεις. Θα το τελειώσω, λέγοντας το εξής: αν είσαι δυσαρεστημένη, φύγε!». 

 

Μάλιστα, η Μία Καλίφα αναφέρθηκε μέσω TikTok - αυτή τη φορά - και στους δικούς της γάμους, τονίζοντας ότι ο γάμος δεν είναι ιερός και λέγοντας: «Παντρεύτηκα στα 18. Χώρισα στα 21. Δεύτερος γάμος. Παντρεύτηκα στα 25. Χώρισα στα 28. Τρίτος αρραβώνας. Αρραβωνιάστηκα στα 29. Τελείωσε στα 30, αλλά κράτησα το δαχτυλίδι».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA