Μενού
britney-spears
Μπρίτνεϊ Σπίαρς | (John Salangsang/Invision/AP)
  • Α-
  • Α+

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Μπρίτνεϊ Σπίαρς ανεβάζει στο προφίλ της στο Instagram ένα βίντεο με την ίδια να χορεύει - άλλωστε η ποπ σταρ δεν έκρυψε ποτέ την αγάπη της για τον χορό - αλλά σε πρόσφατο βίντεο η Μπρίτνεϊ μάλλον θα ανησύχησε τους φαν της αφού κρατούσε δύο μαχαίρια

Αν και η ίδια έσπευσε να διευκρινίσει στη λεζάντα της ανάρτησής της ότι τα μαχαίρια δεν είναι αληθινά, τα τρία σκυλιά της που διακρίνονταν στο βάθος στην αρχή του βίντεο, στη συνέχεια μάλλον τρόμαξαν και έφυγαν. 

«Ξεκίνησα να παίζω στην κουζίνα με τα μαχαίρια σήμερα!», έγραψε αρχικά στη λεζάντα της ανάρτησής της η Μπρίτνεϊ Σπίαρς, σύμφωνα με το Page Six, όμως, φαίνεται ότι κάποιος θα την συμβούλευσε να διευκρινίσει ότι τα μαχαίρια είναι ψεύτικα.

Έτσι, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς συμπλήρωσε: «Μην ανησυχείτε ΔΕΝ είναι αληθινά μαχαίρια! Σύντομα είναι το Halloween!», προφανώς θέλοντας να καθησυχάσει τους φαν της, οι οποίοι στο παρελθόν έχουν εκφράσει επανειλημμένα μέσω social media την ανησυχία τους για την υγεία της. Να σημειωθεί ότι η τραγουδίστρια έχει απενεργοποιήσει τα σχόλια σε όλες τις αναρτήσεις της. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA