Μενού
Το ζευγάρι Μακρόν
Το ζευγάρι Μακρόν | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Συνταρακτικές αποκαλύψεις έκανε πρόσφατα η Μπριζίτ Μακρόν, σύζυγος του προέδρου της Γαλλίας, λέγοντας πως στη διάρκεια της σχέσης της με τον Εμανουέλ Μακρόν καθυστερούσε τον γάμο τους για να μην καταστρέψει τις ζωές των παιδιών της.

Η πρώτη κυρία της Γαλλίας έδωσε μία σπάνια συνέντευξη την οποία παρουσίασε η Daily Mail, στην οποία εκμυστηρεύτηκε πως ανέβαλε τον γάμο της με τον Εμανουέλ επί 10 χρόνια, για χάρη των παιδιών της, τα οποία έχουν σχεδόν την ίδια ηλικία με τον κατά πολύ νεότερό της Γάλλο ηγέτη. Δεν θα το έλεγε κανείς ασήμαντο χάσμα. Στα 70 της, η Μπριζίτ περνάει τον Εμανουέλ για 25 χρόνια, ενώ τον είχε μαγέψει ήδη από μικρή ηλικία.

Έρωτας σαν παραμύθι

Η ιστορία του ζευγαριού θα μπορούσε εύκολα να γίνει σενάριο για ερωτικό δράμα εποχής. Μόλις στα 15 του χρόνια, ο Εμανουέλ ερωτεύτηκε ως μαθητής την τότε δασκάλα του Μπριζίτ, η οποία δίδασκε θεατρολογία στο καθολικό σχολείο της Αμιέν στη Γαλλία.

Η σχέση τους σύντομα προχώρησε και εξελίχθηκε σε σκάνδαλο, αναγκάζοντας τους γονείς του Εμανουέλ να τον στείλουν στο Παρίσι για το υπόλοιπο των σπουδών του. Το πάθος τους όμως δεν έσβησε.

Το ζευγάρι Μακρόν
Το ζευγάρι Μακρόν | Shutterstock

Στη συνέντευξη, η Μπριζίτ είπε πως τότε σκεφτόταν ότι ο αγαπημένος της θα την ξέχναγε για χάρη κάποιας νεότερης στην Πόλη του Φωτός, αλλά αυτό δεν συνέβη. Η πρώτη κυρία είχε τότε θυσιάσει μέχρι και την καριέρα της για τον έρωτά της, αλλά εμπόδιο έμπαιναν ακόμα τα παιδιά της, τα οποία δεν ήθελε να στιγματίσει με ακόμα ένα φλογερό σκάνδαλο.

«Αυτό κράτησε δέκα χρόνια. Φαντάζεστε τι άκουγαν τα αυτιά τους όλο αυτό το διάστημα, αλλά κι εγώ δεν ήθελα να αφήσω πίσω τη ζωή μου», είπε η Μπριζίτ, της οποίας ο γιος και οι δύο κόρες είναι σχεδόν ίσοι στην ηλικία με τον σύζυγό της.

Τελικά, παντρεύτηκε τον Εμανουέλ Μακρόν το 2007, στα 20 του, αφού πήρε διαζύγιο από τον τότε άντρα της, Αντρέ Λουί Οζιέρ. Μετά από δεκαέξι χρόνια, η Μπριζίτ αποκάλυψε πως ο Εμανουέλ βρίσκει ακόμα τρόπους να την εντυπωσιάζει.

«Είχα πολλούς καλούς μαθητές, και κανένας τους δεν είχε τα προσόντα του. Πάντα τον θαύμαζα».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA