Η διεθνούς φήμης σχεδιάστρια, Σήλια Κριθαριώτη, παρουσίασε τη συλλογή «Celia Kritharioti Couture» για την Άνοιξη - Καλοκαίρι 2024, με τη θρυλική Ναόμι Κάμπελ να ανοίγει το σόου.
Βίντεο από την επίδειξη της συλλογής της για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2024, ανέβηκαν στα social media, ενώ απόσπασπα παρουσίασε και η εκπομπή «Happy Day».
Σε μια από τις μπροστινές θέσεις καθόταν και ο Κωσταντίνος Αργυρός που απαθανάτισε τον «αληθινό μύθο» όπως αποκάλεσε τη Ναόμι Κάμπελ.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγούδησε στο after party
Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγούδησε στο after party που έλαβε χώρα στην καρδιά του Παρισιού λίγο μετά την επίδειξη Υψηλής Ραπτικής. Στην επίδειξη μόδας βρέθηκε και η Καλομοίρα.
- Γιώργος Μαζωνάκης: Το τολμηρό «Παιδί της νύχτας» που πίστευε ότι ως το τέλος θα αναζητούμε τι μας έμαθε η ζωή
- Δημοσκόπηση Star: Πώς κρίνουν οι πολίτες τις εξαγγελίες μετά τη ΔΕΘ - Η διαφορά μεταξύ ΝΔ - Τσίπρα
- Τι είναι η πλασμαφαίρεση: Πώς γίνεται η διαδικασία και οι ανεπιθύμητες επιπλοκές
- «Τόση ευτυχία, δεν ξέρουμε πού να τη βάλουμε»: Η ατάκα της Ράνιας Τζίμα για τις εξαγγελίες Μητσοτάκη
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.