Η διεθνούς φήμης σχεδιάστρια, Σήλια Κριθαριώτη, παρουσίασε τη συλλογή «Celia Kritharioti Couture» για την Άνοιξη - Καλοκαίρι 2024, με τη θρυλική Ναόμι Κάμπελ να ανοίγει το σόου.
Βίντεο από την επίδειξη της συλλογής της για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2024, ανέβηκαν στα social media, ενώ απόσπασπα παρουσίασε και η εκπομπή «Happy Day».
Σε μια από τις μπροστινές θέσεις καθόταν και ο Κωσταντίνος Αργυρός που απαθανάτισε τον «αληθινό μύθο» όπως αποκάλεσε τη Ναόμι Κάμπελ.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγούδησε στο after party
Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγούδησε στο after party που έλαβε χώρα στην καρδιά του Παρισιού λίγο μετά την επίδειξη Υψηλής Ραπτικής. Στην επίδειξη μόδας βρέθηκε και η Καλομοίρα.
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.