Πολλοί γονείς επενδύουν στην υγιεινή διατροφή των παιδιών τους, εστιάζοντας στα λαχανικά, τα φρούτα και τα καλά λιπαρά.
Ωστόσο, υπάρχει ένα τρόφιμο που συχνά υποτιμάται, παρότι είναι γεμάτο πρωτεΐνες, φυτικές ίνες, βιταμίνες και αρέσει ακόμα και στους πιο δύσκολους καλοφαγάδες: τα φασόλια.
Η παιδίατρος Κέλι Φράντιν, απόφοιτη του Χάρβαρντ, υπογραμμίζει γιατί τα φασόλια θα έπρεπε να έχουν κεντρική θέση στο πιάτο κάθε παιδιού.
Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr
Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.