Μενού
Μύγα
Μύγα | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Ένας χρήστης του TIkTok μοιράστηκε μία απίστευτα απλή συνταγή για ένα μείγμα που εξαφανίζει τις μύγες από το σπίτι, λειτουργώντας ως έξυπνη παγίδα. Με μόλις δύο υλικά, αυτό το έξυπνο hack θα κάνει τις μυγοσκοτώστρες «ντεμοντέ».

Ο John Brown από το Τενεσί των ΗΠΑ αντιμετωπίζει κάθε καλοκαίρι ένα γνώριμο σε πολλούς πρόβλημα. Πεισματάρικες μύγες που μπαίνουν στο σπίτι από το παραμικρό άνοιγμα, και μας κάνουν τα νεύρα «τσατάλια» με ο βουητό τους.

Ευτυχώς, το κόλπο του δεν χρειάζεται ούτε ικανότητες, ούτε δυσεύρετα ή ακριβά χημικά. Όπως και να μοιάζουν τα ντουλάπια σας, είναι 100% σίγουρο πως έχετε αυτά τα δύο υλικά διαθέσιμα.

Η συνταγή για την τέλεια μυγοπαγίδα

Όπως λέει ο John στο βίντεό του, το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να βάλετε σε ένα μπολ νερό και ζάχαρη, σε αναλογία 2 προς 1, και να τα ανακατέψετε μέχρι να διαλυθεί η ζάχαρη.

Τοποθετήστε αυτό το μπολ στην άκρη της πόρτας του σπιτιού, ή σε σημεία που αποτελούν συνήθως σημείο εισόδου για τις μύγες.

Καθώς δε μπορούν να αντισταθούν στη γλύκα της ζάχαρης, οι μύγες «εφορμούν» στο μείγμα, και φυσικά πνίγονται προτού καν μπουν στο σπίτι. Δεκάδες θεατές έσπευσαν στα σχόλια, λέγοντας ότι το απλό αυτό κόλπο πράγματι κάνει θαύματα.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA