Μενού
Playboy Germany
Instagram
  • Α-
  • Α+

Για πρώτη φορά, μέλος βασιλικής οικογένειας ποζάρει γυμνό για το Playboy. Πρόκειται για την τολμηρή πριγκίπισσα της Σαξονίας, Xenia Florence Gabriela Sophie Iris, που φωτογραφήθηκε για το γνωστό περιοδικό, φορώντας μόνο ένα σεντόνι. 

Συγκεκριμένα η φωτογράφιση έγινε για το εξώφυλλο του γερμανικού Playboy του τεύχους Μαρτίου. Σύμφωνα με τη Sun, η οικογένεια της 37χρονης πριγκίπισσας έχει μακρινούς δεσμούς με τον Βασιλιά Κάρολο.

Η πριγκίπισσα τραγουδάει σε νυχτερινά μαγαζιά και είναι η δισέγγονη του τελευταίου βασιλιά της Σαξονίας, ενώ παρόλο που η Γερμανία δεν προσφέρει οικονομική υποστήριξη στην αριστοκρατία εδώ και πάνω από 100 χρόνια, η Xenia κρατά τις βασιλικές τις ρίζες ζωντανές. 

Η ίδια δήλωσε ότι ο τελευταίος βασιλιάς της Σαξονίας θα της «επέτρεπε σίγουρα» να δείξει το στήθος της για το περιοδικό. 

Επίσης, είναι λάτρης της φυσικής ομορφιάς και λέει ότι «δεν χρειάζεται να συμμορφώνεσαι με τις τάσεις ή να κάνεις χειρουργική επέμβαση στο σώμα σου απλώς για να ευχαριστήσεις κάποιον. Έχω ραγάδες και είμαι περήφανη που τις δείχνω». 

Ακόμα είπε ότι δεν χρησιμοποιούσε τον βασιλικό της τίτλο όταν πήγαινε σχολείο, μέχρι που οι συμμαθητές της το ανακάλυψαν.

«Αμέσως με ρώτησαν αν έχω υπηρέτρια και τα αγόρια μου έλεγαν να τους παντρευτώ για να γίνουν πρίγκιπες». 

Όταν ήταν 18 χρονών δημιούργησε ένα συγκρότημα και εμφανίστηκε σε μια γερμανική τηλεοπτική εκπομπή με το όνομα Popstars. Ένα χρόνο αργότερα, το 2005, η Xenia ήταν διαγωνιζόμενη στο Die Berg, όπου ζούσε σε ένα κάστρο, και μέχρι το 2010 ήταν στο BBC Three's Undercover Princesses.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αρραβωνιάστηκε έξι φορές, αλλά δεν παντρεύτηκε ποτέ και έχει έναν 7χρονο γιο από το ειδύλλιό της με έναν κασκαντέρ που ονομάζεται Rajab Hassan.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA