Μενού
Γιώργος Μαζωνάκης
Γιώργος Μαζωνάκης | NDP
  • Α-
  • Α+

Για τη δικαστική διαμάχη που έχει ο Γιώργος Μαζωνάκης με οικείο του πρόσωπο και αφορά τη «διασφάλιση της περιουσιακής κατάστασης και της επαγγελματικής διαδρομής», σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση των δικηγόρων του, μίλησε σήμερα (24/5) στο «Πρωινό» ένας πολύ καλός φίλος του τραγουδιστή.

Μάλιστα, μετέφερε και τη θέση του Γιώργου Μαζωνάκη ως προς το όλο θέμα, τονίζοντας ότι ο τραγουδιστής δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να φτάσουν τα πράγματα εδώ.

«Είχε πέσει στην αντίληψή μου εδώ και καιρό ότι κάτι άσχημο συνέβαινε. Δεν ξέρω ακριβώς τι συνέβη και ήμουν πάρα πολύ στεναχωρημένος. Η θέση του Γιώργου είναι ότι "δεν μπορώ να κάνω τίποτα άλλο, εξαντλήθηκαν όλα τα όρια για να βρω μια λύση".

Έχει γίνει κάτι παρόμοιο (με το παρελθόν) και ίσως και πιο βαρύ. Δεν υπάρχει περίπτωση ούτε μία στο εκατομμύριο να τα βρουν», ανέφερε αρχικά ο φίλος του τραγουδιστή.

«Για να φτάσει ο Γιώργος να κάνει τέτοια ενέργεια, το έχει σκεφτεί πολύ, έχει κάνει τεράστιες προσπάθειες να βρεθεί λύση, έχει σίγουρα αποδείξεις και δεν μπορεί να αλλάξει η κατάσταση αυτή.

Έκανε τις δημόσιες σχέσεις πίσω από την πλάτη του και φτάσαμε στο σημείο που φτάσαμε. Γιατί ο σκοπός ήταν να μπορέσει, να τον πείσει να έχει τη διαχείριση», τόνισε.

Στη συνέχεια εξήγησε ότι «ο Γιώργος δεν είναι όπως παλιά, αυτό μόνο μπορώ να σου πω. Του δημιουργήθηκε πέρυσι τεράστιο πρόβλημα. Είχε το τελευταίο διάστημα, από τότε που δημιουργήθηκε αυτή η κατάσταση, είχε πρόβλημα οικονομικό για το οποίο δεν ευθύνεται αυτός.

Η αλήθεια είναι ότι το τελευταίο διάστημα ήταν πολύ στεναχωρημένος. Χάθηκαν χρήματα και ήταν άνθρωπος δικός του».

«Ο Γιώργος δεν ήθελε να φτάσει σε αυτή την κατάσταση που είμαστε σήμερα. Ζήτησε συγγνώμη, μεσολαβήσαμε όλοι, εγώ θεώρησα ότι η οικογένεια πρέπει να μείνει ενωμένη.

Εγώ ήμουν μέλος της οικογένειας, δεν έκανα παρέα μόνο με τον Γιώργο. Πήγαινα στο σπίτι της μάνας του, του πατέρα του. Καθόμουν, έτρωγα, κοιμόμουν, χωρίς τον Γιώργο.

Έκανα το λάθος και μπήκα μπροστά. Του έλεγα, "λυπάμαι, πρέπει να δώσουμε μια δεύτερη ευκαιρία". Αυτός ήταν θυμωμένος. Στον κύκλο μας τα ήξεραν όλα. Δεν είμαι μόνο εγώ, έχει συζητηθεί ευρέως. Όπως και πολύς κόσμος ξέρει ότι κάτι δεν πήγαινε καλά τον τελευταίο 1,5 χρόνο», κατέληξε ο φίλος του Γιώργου Μαζωνάκη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA