Μενού
Κέιτ Μίντλετον
Κέιτ Μίντλετον | Arthur Edwards/Pool Photo via AP
  • Α-
  • Α+

Η Κέιτ Μίντλετον εθεάθη για πρώτη φορά μετά την εγχείρηση στην οποία υποβλήθηκε τον περασμένο Ιανουάριο. Την πριγκίπισσα της Ουαλίας εντόπισε κάμερα τη Δευτέρα κοντά στο κάστρο του Ουίνδσορ, στα περίχωρα του Λονδίνου.

Σε φωτογραφία που έκανε τον γύρο των αμερικανικών Μέσων Ενημέρωσης, βλέπουμε την Κέιτ Μίντλετον με γυαλιά ηλίου να κάθεται στη θέση του συνοδηγού σε αυτοκίνητο που οδηγεί η μητέρα της, Κάρολ.

Οι τελευταίες δημόσιες εμφανίσεις της Κέιτ Μίντλετον ήταν τον περασμένο Δεκέμβριο, ενώ στα μέσα Ιανουαρίου υποβλήθηκε σε εγχείρηση στην κοιλιά. 

Στη συνέχεια παρέμεινε στο νοσοκομείο για δύο εβδομάδες με ένα πέπλο μυστηρίου να καλύπτει το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, ενώ μετά το εξιτήριο γνωστοποιήθηκε ότι θα απέχει από τα καθήκοντά της μέχρι και το Πάσχα. 

Σε πρόσφατη ανακοίνωσή του πριν από λίγες ημέρες το Παλάτι τόνισε ότι η Κέιτ Μίντλετον «είναι καλά» και αναρρώνει το κάστρο του Ουίνδσορ.  

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA