Μενού
Σιντυ Κροφορντ Βασιλειος κωστετσος
Η Σίντυ Κροφορντ με τον Βασίλειο Κωστέτσο | (Instagram @cindycrawford)
  • Α-
  • Α+

Η Σίντι Κρόφορντ κατά τη διάρκεια εμφάνισής της σε αμερικάνικο talk-show, ρωτήθηκε με ποιον σχεδιαστή μόδας δεν θα συνεργαζόταν ξανά, στο οποίο δεν δίστασε να απαντήσει με το όνομα του Έλληνα σχεδιαστή «Βασίλειος», χωρίς να διευκρινίσει εάν πρόκειται για τον Βασίλειο Κωστέτσο.

Σε ανάρτησή της επιβεβαίωσε την συσχέτιση που έκαναν πολλοί από τους τηλεθεατές με τον γνωστό Έλληνα σχεδιαστή και αφού ανέβασε μερικά στιγμιότυπα από τις πασαρέλες όπου είχε περπατήσει με σχέδια του Βασίλειου Κωστέτσου, ζήτησε συγγνώμη για το μπέρδεμα.

«Από το αρχείο... τόσα πολλά διασκεδαστικά looks στις πασαρέλες του Βασίλειου Κωστέτσου. Υ.Γ. Συγγνώμη για το μπέρδεμα - μάλλον λυγίζω υπό πίεση! Αν ξέρεις, ξέρεις. Στέλνω ένα μεγάλο φιλί» έγραψε στην ανάρτησή της.

Ο Έλληνας σχεδιαστής δεν αμέλησε να σχολιάσει κάτω από την ανάρτηση εκθειάζοντας το σούπερ μόντελ και χαρακτηρίζοντας τη «μούσα» του, ενώ εξέφρασε την επιθυμία του να τη δει και πάλι στη χώρα μας.

Απαντηση Κωστετσου στην Κροφορντ
Απάντηση του Βασίλειου Κωστέτσου στη Σίντι Κρόφορντ

«Ξέρω... Αξέχαστες στιγμές! Όταν οι χιλιάδες θεατές τρελάθηκαν όταν περπάτησες στην πασαρέλα της Αθήνας!!! Ποτέ δεν αμφισβήτησα το ήθος σου και τον επαγγελματισμό σου, αλλά και την αγάπη σου για την Ελλάδα! Ήσουν πάντα και θα είσαι η κορυφαία μου μούσα. Ελπίζω να σε ξαναδώ στην Ελλάδα».

Google News

Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Φόρτωση BOLM...