Μενού
Η Σελίν Ντιόν στα φετινά Grammy
Η Σελίν Ντιόν στα φετινά Grammy | Associated Press
  • Α-
  • Α+

Στιγμές συγκίνησης χάρισε η Σελίν Ντιόν στα φετινά Grammy, όταν ανέβηκε στη σκηνή για να απονείμει το βραβείο του καλύτερου άλμπουμ της χρονιάς. Σηματοδότησε έτσι την πρώτη της εμφάνιση σε τελετή από τότε που διαγνώστηκε με ένα παραλυτικό νευρολογικό σύνδρομο.

Με το που βγήκε στη σκηνή η αγαπημένη τραγουδίστρια, το κοινό σηκώθηκε όρθιο και ξέσπασε σε ένα βροντερό χειροκρότημα, ενώ η ίδια συγκινημένη ευχαρίστησε του παρισταμένους για τη στήριξή τους, μία στιγμή που κυκλοφόρησε παντού στα social media.

Η παρουσίαση της Σελίν Ντιόν

Στην παρουσίαση του βραβείου για το καλύτερο άλμπουμ, η Σελίν Ντιόν είπε: «Σας ευχαριστώ όλους. Σας αγαπώ. Είστε πανέμορφοι. Όταν σας λέω ότι είμαι πολύ χαρούμενη που είμαι εδώ, το εννοώ από τα βάθη της καρδιάς μου.

Όσοι είναι ευλογημένοι να βρίσκονται στην τελετή των Grammy, δεν θα πρέπει ποτέ να θεωρούν δεδομένη την αγάπη και τη χαρά που φέρνει η μουσική στις ζωές μας και σε όλο τον κόσμο. Και τώρα με μεγάλη χαρά θα παρουσιάσω το Grammy που πριν από 27 χρόνια μου έδωσαν η Νταιάνα Ρος και ο Στινγκ, αυτό για το καλύτερο άλμπουμ της χρονιάς».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA