Καλεσμένος στην εκπομπή «Status» του Astra Tv βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης ο Γιώργος Καραμίχος και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην περιπέτεια που είχε με τον καρκίνο αλλά και τις αλλαγές που έφερε αυτό στη ζωή του, ενώ περιέγραψε τις πρώτες σκέψεις και ανησυχίες στην ενημέρωση που είχε από τον γιατρό του.
«Κάθε μέρα αλλάζει, έρχεται σε κύματα μια είδηση γιατί η ασθένεια του καρκίνου είναι μια διαδικασία πένθους. Η ασθένεια, η αρρώστια σού δείχνει ότι ένα κομμάτι του εαυτού σου ασθενεί, ένα κομμάτι του εαυτού σου δεν είναι καλά και θα πρέπει να το αποβάλεις. Αυτό συμπαρασύρει πάρα πολλά», είπε ο Γιώργος Καραμίχος και πρόσθεσε:
«Μαζί με το κομμάτι του πνεύμονα και τον καρκίνο που αφαιρέθηκε, αφαιρέθηκαν και πολλοί άνθρωποι στη ζωή μου που δεν ήταν ευχάριστη η συνεύρεση. Αφαιρέθηκαν διαδικασίες, τρόποι σκέψεις, συγκεκριμένες αντιδράσεις και πολύ σταδιακά και αυτό αλλάζει πρόσωπα. Στην αρχή θυμώνεις με κάτι, μετά με κάτι άλλο, μετά συνειδητοποιείς ότι αυτό δεν ήταν το πρόβλημα και είναι κάτι άλλο. Είναι μια συνεχής διαδικασία. Σίγουρα όμως αισθάνομαι πολύ μεγάλη ευγνωμοσύνη γιατί το ανακαλύψαμε εντελώς τυχαία σε πολύ αρχικό στάδιο και είμαι ακόμη εδώ και συζητάω μετά από δυο χρόνια».
Στη συνέχεια ο Γιώργος Καραμίχος ανέφερε πως «όταν μου το ανακοίνωσε ο γιατρός, η πρώτη μου σκέψη ήταν αν είναι τακτοποιημένη η διαθήκη μου για να είναι καλά τα παιδιά μου. Αυτή ήταν η πρώτη σκέψη που ήρθε στο μυαλό μου, τι θα αφήσω δηλαδή πίσω, για να μην αφήσω εκκρεμότητες. Μου είχε ειπωθεί και το χειρότερο σενάριο γιατί δεν ξέραμε που θα είναι. Όταν βγήκε αποτέλεσμα, ότι ναι είναι καρκίνος, μετά έγινε το χειρουργείο και οι πρώτες ημέρες ήταν πολύ δύσκολες, στη συνέχεια είχαμε τα αποτελέσματα για τη βιοψία».
- LIVE οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή: Νέα χτυπήματα σε βάσεις των ΗΠΑ, βομβαρδισμοί του Ισραήλ στο Ιράν
- Οι επιπτώσεις του πολέμου στη Μέση Ανατολή στην ελληνική οικονομία: Εκτοξεύτηκε το ρεύμα - Το σχέδιο της κυβέρνησης
- Νέο παραλήρημα του Αρκά για την Αριστερά: «Είναι διαστροφή»
- Η πολυθρύλητη Μάχη της Κοκκινιάς, ο ρόλος των δωσίλογων και το «Ακορντεόν»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.