Η Τεγιάνα Τέιλορ δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από την 98η τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ, που πραγματοποιήθηκε γι’ ακόμα μια χρονιά στο Dolby Theatre, αφού ήταν υποψήφια στην κατηγορία Β’ Γυναικείου Ρόλου για την ερμηνεία της στην ταινία «Η μία μάχη μετά την άλλη» («One Battle After Another») σε σκηνοθεσία του Πολ Τόμας Άντερσον.
Η ηθοποιός δεν κατάφερε να κερδίσει το πολυπόθητο χρυσό αγαλματίδιο, ωστόσο συγκέντρωσε τα βλέμματα επάνω της εξαιτίας ενός περιστατικού που προκάλεσε τον εκνευρισμό της.
Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr
- Οι περιοχές της Αθήνας χωρίς ΜΜΜ και ο γολγοθάς της μετακίνησης σε μια πόλη που μεγαλώνει συνεχώς
- Δηλητηρίασε τον σύζυγό της και ύστερα έγραψε παιδικό βιβλίο για τον θρήνο - Καταδικάστηκε η «μαύρη χήρα»
- Φάκελος 17 Νοέμβρη: Πώς έφθασαν οι Αρχές στα ίχνη του Αλέξανδρου Γιωτόπουλου
- Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Γίνεται πόλεμος και κάθονται τα σκουπίδια και βρίζουν την Ιωάννα Τούνη»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.