Η Τεγιάνα Τέιλορ δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από την 98η τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ, που πραγματοποιήθηκε γι’ ακόμα μια χρονιά στο Dolby Theatre, αφού ήταν υποψήφια στην κατηγορία Β’ Γυναικείου Ρόλου για την ερμηνεία της στην ταινία «Η μία μάχη μετά την άλλη» («One Battle After Another») σε σκηνοθεσία του Πολ Τόμας Άντερσον.
Η ηθοποιός δεν κατάφερε να κερδίσει το πολυπόθητο χρυσό αγαλματίδιο, ωστόσο συγκέντρωσε τα βλέμματα επάνω της εξαιτίας ενός περιστατικού που προκάλεσε τον εκνευρισμό της.
Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr
- Λατινοπούλου σε Ρέμο: «Σε συναυλία με συγκρότημα που λέγεται Gypsy Kings δεν πάω»
- Η εβδομάδα των δημοσκοπήσεων, τα δύο ποτά του «ανοιχτού» Ανδρουλάκη και το πολικό ψύχος στην αίθουσα
- Άγριος καυγάς Γιάμαλη και Πατούλη: «Δεν ακούτε γιατί είστε ΣΥΡΙΖΑ» - «Είστε προκλητικός και απαράδεκτος»
- Θάνατος Μαζωνάκη: Συγκλονίζει ο τελευταίος άνθρωπος που τον είδε - «Εγώ έκανα αυτό που έπρεπε»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.