Μενού
Lily Rose Depp
Η Lily-Rose Depp στο 76ο φεστιβάλ Βενετίας, το 2019 | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Ως τολμηρό θα μπορούσε να περιγράψει κανείς το νέο outfit της Λίλι Ρόουζ Ντεπ, με την Daily Mail να τη συλλαμβάνει σε πρόσφατη έξοδό της. 

Η νεαρή ηθοποιός, κόρη του Τζόνι Ντεπ και της γαλλίδας σταρ Vanesa Paradis εθεάθη με ένα casual βραδινό outfit να γυρίζει τους δρόμους του Hollywood τη Δευτέρα. 

Με ένα λιτό crop top, blue jeans, τσιγάρο στο στόμα, έδειχνε χαλαρή και να διασκεδάζει με τους παπαράτσι να «πιάνουν» τις στιγμές από τη βραδινή της έξοδο με τη φίλη της.

Η νεαρή σταρ που μάλλον ήθελε απλά να φορέσει κάτι άνετο, τράβηξε αναπόφευκτα πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας, αν και αυτό το λουκ είναι από τα αγαπημένα της. Πριν μερικούς μήνες ο φακός την είχε απαθανατίσει ξανά χωρίς στηθόδεσμο σε έξοδο με την κοπέλα της, 070 Shake.

Αυτή τη φορά όμως έλειπε από το πλάι της η εδώ και πολλούς μήνες σύντροφός της και ράπερ, Danielle Balbuena, γνωστή ως 070 Shake. Θα περίμενε κανείς να τις δει μαζί, αφού από τότε που τα έφτιαξαν η Lily μιλάει για τη σύντροφό της ως "αγάπη της ζωής της" και "πριγκηπέσσα της".

 

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA