Η ηθοποιός Τζούλια Φοξ επέλεξε να κάνει coming out ποστάροντας στο προφίλ της στο TikTok ένα βίντεο της queer κωμικού Gracin, το οποίο έχει γίνει viral στην πλατφόρμα.
Σε αυτό βλέπουμε τη Gracin να λέει στην κάμερα: «Αγαπώ όταν βλέπω μια λεσβία με το αγόρι της. Είναι σα να μισείς αυτόν τον άντρα»
Η Τζούλια Φοξ αναδημοσίευσε το βίντεο και σχολίασε: «Αυτή ήμουν εγώ. Ήμουν εκείνη η λεσβία. Σόρρυ, αγόρια. Δεν θα ξανασυμβεί».
Μάλιστα, νωρίτερα φέτος η ίδια είχε αποκαλύψει μέσα από σχόλιο στο Instagram ότι έχει να κάνει σεξ με άνδρα για περισσότερα από 2,5 χρόνια.
Υπενθυμίζεται ότι το 2022 η Τζούλια Φοξ έβγαινε για μια περίοδο με τον Κάνιε Γουέστ, ενώ στο παρελθόν και συγκεκριμένα από το 2018 έως το 2020 ήταν παντρεμένη με τον πιλότο Πίτερ Αρτεμίεφ με τον οποίο απέκτησαν έναν γιο.
- Αμπελόκηποι: Πώς αποκαλύφθηκε το γηροκομείο κολαστήριο - Ηλικιωμένες ζούσαν σε άθλιες συνθήκες
- Αποκάλυψη Λιάγκα: «Μου την έπεσε ο καθηγητής που μου έκανε ιδιαίτερα, ήμουν 16 - Ο πατέρας μου δεν με πίστεψε»
- Ιταλοί και Γάλλοι σε σοκ: Οι 5 ελληνικές περιοχές που «άλωσαν» το Top 10 της παγκόσμιας γαστρονομίας
- Φωτιά στο Ίλιον: Κάηκαν κατοικίες - Μάχη να μην επεκταθεί σε διπλανά κτίρια
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.