Μενού
Η Τζούλια Ρόμπερτς
Τζούλια Ρόμπερτς | (Evan Agostini/Invision/AP)
  • Α-
  • Α+

Εντυπωσιακή φωτογράφιση για τη Τζούλια Ρόμπερτς, η οποία ποζάρει για το εξώφυλλο του περιοδικού Vogue στο δωμάτιο ενός πολυτελούς ξενοδοχείου στο Λονδίνο και μιλά για έναν από τους αξέχαστους ρόλους της, αυτόν στην ταινία «Μια βραδιά στο Νότινγκ Χιλ».

Η 56χρονη σταρ στη συνέντευξη που παραχώρησε στη βρετανική Vogue μαζί με τον φίλο της αλλά και σεναριογράφο της διάσημης ταινίας Ρίτσαντ Κέρτις, όπως αναφέρει η βρετανική Sun, αποκάλυψε:

«Ειλικρινά, ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα που χρειάστηκε να κάνω ποτέ ήταν το Notting Hill, παίζοντας μια ηθοποιό του κινηματογράφου. Ένιωθα τόσο άβολα. Παραλίγο να μην αναλάβω τον ρόλο γιατί μου φαινόταν τόσο άβολο. Δεν ήξερα καν πώς να παίξω αυτό το άτομο».

Ο σεναριογράφος ανέφερε πως «η τεχνική μπορεί μερικές φορές να μπει εμπόδιο σε έναν ηθοποιό, καθώς η Τζούλια Ρόμπερτς δίνει περισσότερα στοιχεία από τον εαυτό της στους ρόλους της».

 

 

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA