Μενού
Ζωζώ Σαπουντζάκη
Ζωζώ Σαπουντζάκη | NDP Photo
  • Α-
  • Α+

Φήμες των τελευταίων ημερών που ήθελαν τη Ζωζώ Σαπουντζάκη να πουλά τη θρυλική της βίλα στην Κινέτα επαληθεύτηκαν, καθώς φαίνεται πως η γνωστή ηθοποιός θα αποχωριστεί πράγματι το ακίνητο, για μία διόλου ευκαταφρόνητη τιμή.

Όπως πληροφόρησε ο ρεπόρτερ του Ant1 Θάνος Βάγιος στο «Πρωινό», η κα Σαπουντζάκη «είναι πολύ κοντά στο να πουλήσει τη συγκεκριμένη βίλα και μάλιστα για το ποσό των 600.000 ευρώ».

Ο ρεπόρτερ διευκρίνισε πως το πωλητήριο αφορά το «κάτω μέρος του σπιτιού, το οποίο είναι ουσιαστικά ακέραιο», μετά την καταστροφική πυρκαγιά στην Κινέτα που κατέκαψε μέρος του.

Ο απαράβατος όρος της Ζωζώς Σαπουντζάκη

Σύμφωνα πάλι με τον ρεπόρτερ, για το κομμάτι του σπιτιού που πωλείται, «υπάρχει ο απαράβατος όρος στο συμβόλαιο αγοραπωλησίας ότι η Ζωζώ Σαπουντζάκη θα μπορεί να τον χρησιμοποιεί».

Πληροφόρησε επίσης πως οι φήμες πως η ηθοποιός πέρασε «μαύρο Πάσχα» ήταν αναληθείς, καθώς ξόδεψε τις εορταστικές ημέρες στο ακέραιο μέρος της βίλας της, αλλά και επειδή βρέθηκε αγοραστής που συμφώνησε στο προαναφερθέν ποσό.

Δείτε επίσης:

 

Οι ηθοποιοί που έκαναν πραγματικό σεξ σε ταινίες - Οι πιο αμφιλεγόμενες σκηνές

Ο αστυνομικός που περίμενε για 154 επεισόδια στον Μονομάχο και κέρδισε 23.000 ευρώ

Ο Θάνος Λούδος στο Reader: Η αμοιβή από τις δημοπρασίες, το Cash or Trash και το πιο περίεργο αντικείμενο

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA