Μια αινιγματική ανάρτηση που γεννά ελπίδες για το πιο επικό comeback ελληνικού συγκροτήματος κοινοποίησαν σήμερα, Σάββατο (21/02) στον επίσημο λογαριασμό τους στο Facebook οι Ημισκούμπρια.
Το θρυλικό συγκρότημα που μέχρι και σήμερα, 30 χρόνια μετά τη δημιουργία του, ακούγεται σε κάθε πάρτι ανέβασε ανάρτηση, στην οποία απεικονίζεται μια ανοιγμένη κονσέρβα ενώ αναγράφει την αινιγματική έκφραση «Θα γίνει», κάτι που αναπόφευκτα κάνει τους φανς να πιστεύουν ότι θα επιστρέψουν με κάποια συναυλία.
Το γκρουπ που ερμήνευσε την επιτυχία «Στη Ντισκοτέκ» δεν έχουν προχωρήσει σε καμία επίσημη ανακοίνωση ακόμα, ωστόσο στα σχόλια της ανάρτησης όλοι οι φανς σχολιάζουν: «Πού κλείνουμε εισιτήρια», αλλά και ότι «θα γίνει χαμός».
Τα Ημισκούμπρια, είναι ένα από τα επιτυχημένα hop - hop συγκροτήματα των 90s και 00s και αποτελείται τους Δημήτρη Μεντζέλο, Μιθριδάτη και Πρύτανη. Όπως και άλλα hip hop συγκροτήματα της εποχής, γνωρίστηκαν μέσω της ραδιοφωνικής εκπομπής του Δημήτρη Μεντζέλου στο Space FM το 1992, ενώ ξεκίνησαν να κάνουν μαζί μουσική το 1993.
- Επίθεση Παπαδόπουλου σε Λέκκα για την οσμή στην Αττική: «Θρυμματίστηκε κάθε έννοια επιστημοσύνης»
- Γεωργιάδης για Τσίπρα: «Το rebranding του αιώνα - Ο άνθρωπος είναι Μακιαβέλι»
- Αν έχετε κάποιο από αυτά τα επίθετα, ίσως είστε απόγονοι γαλαζοαίματων: Η ευρωπαϊκή «βασιλική» λίστα
- «Κάποιες έχουν παντρευτεί πλούσιους άνδρες και δουλεύουν στις επιχειρήσεις τους» - Η σπόντα Λιάγκα για Σπυροπούλου
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.