Μενού
Η Γουίτνι Άινσκοου
Η Γουίτνι Άινσκοου | Facebook
  • Α-
  • Α+

Μία influencer που λατρεύει να εξοργίζει τους χρήστες του TikTok καταφέρνει να βγάζει εκατοντάδες χιλιάδες κάθε χρόνο, κομπάζοντας για το πώς το καταφέρνει ξοδεύοντας μία με δύο ώρες την ημέρα.

Η TikToker Γουίτνι Άινσκοου από το Γιόρκσαϊρ της Βρετανίας, ισχυρίζεται στη Sun ότι τα έσοδα από τις διαφημίσεις και τις προβολές στα βίντεό της άλλαξαν τη ζωή της, αφού πλέον το μέσο ετήσιο εισόδημά της είναι περίπου 200.000 λίρες, μεγαλύτερο δηλαδή από τον πρωθυπουργικό μισθό του Ρίσι Σούνακ.

Και όλα αυτά χωρίς καν να κοπιάζει, αφού βιντεοσκοπώντας τη ζωή της για μόλις μία με δύο ώρες τη μέρα, προσελκύει χιλιάδες views, που μεταφράζονται σε εισόδημα.

Πλούτισε από το hate watching

H Γουίτνι, από πολύ νωρίς στην online σταδιοδρομία της, πλάσαρε τον εαυτό της ως «επαγγελματία» μητέρα, δείχνοντας πώς εκμεταλλευόταν κρατικά επιδόματα και την κοινωνική στέγαση για να ξοδεύει αλόγιστα και να «λούζει» τα παιδιά της με ακριβά δώρα.

Έτσι, καλλιέργησε ένα κοινό που ακολουθούσε τη ζωή της για την επικρίνει και να τη βρίζει για τις αμφιλεγόμενες επιλογές της, μία τάση γνωστή ως hate watching. Μπορεί να ακούγεται παράδοξο, αλλά αυτού του τύπου το κοινό παραμένει αφοσιωμένο στο «τοτέμ» που λατρεύει να μισεί.

Με τις θεάσεις και τα ποσοστά της να αυξάνονται με ιλιγγιώδη ρυθμό όμως, πλέον δεν χρειάζεται να βασίζεται στη «γενναιοδωρία» της κυβέρνησης, αφού βγάζει περισσότερα και από την «κεφαλή» του κράτους, τον Ρίσι Σούνακ.

Ενώ ο πρωθυπουργικός μισθός του Σούνακ δεν ξεπερνά τις 170.000 λίρες, η Γουίτνι βγάζει μέσα σε έναν χρόνο 200.000, σε έναν φαύλο κύκλο, όπου η προβολή της σπατάλης της εξασφαλίζει ακόμα περισσότερα χρήματα.

Και δεν χρειάζεται να ιδρώνει για το περιεχόμενό της. Πλέον απλά ποστάρει στιγμιότυπα και αποσπάσματα από την καθημερινή της ζωή: το μεσημεριανό της γεύμα, την προετοιμασία του κολατσιού των παιδιών, ή απλά να στρογγυλοκάθεται στον καναπέ της βλέποντας την αγαπημένη της σειρά.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA