Μενού
maleskou
Η Ιωάννα Μαλέσκου. | Glomex/Alpha Tv
  • Α-
  • Α+

Για την κριτική που έχει δεχθεί και τον Βαγγέλη Περρή μίλησε, μεταξύ άλλων, η Ιωάννα Μαλέσκου.

Να σημειωθεί ότι η γνωστή παρουσιάστρια μετρά αντίστροφα για την τηλεοπτική της πρεμιέρα με την εκπομπή TV Queen στο OPEN.

Η Ιωάννα Μαλέσκου είπε στο «I love Σου Κου» του ΑΝΤ1 το πρωί της Κυριακής: «Τα αρνητικά σχόλια είναι πάντοτε καλοδεχούμενα, όπως και τα θετικά αλίμονο. Δεν περιμένω όμως από τους ανθρώπους σε κανένα επίπεδο, είτε επαγγελματικά είτε γενικά, να μου χαϊδέψουν τα αυτιά».

Μαλέσκου: «Δεν θέλω κόλακες»

«Δεν θέλω κόλακες δίπλα μου, θέλω ανθρώπους που θα μου επισημάνουν κάτι το οποίο μπορεί να μην έχει πέσει στην αντίληψη μου. Κάτι το οποίο μπορώ να κάνω καλύτερα για να βελτιωθώ», πρόσθεσε.

«Με τον Βαγγέλη Περρή έχεις ενοχληθεί με κάποια πράγματα που μπορεί να έχει πει για σένα;», ρωτήθηκε στη συνέχεια από τον ρεπόρτερ της εκπομπής.

«Δεν θέλω να μιλάω για αυτόν τον άνθρωπο. Με ρωτάς βέβαια και χρειάζεται να απαντήσω, αλλά δεν έχω να πω κάτι για εκείνον. Προφανώς γιατί δεν γνωριζόμαστε, δεν με γνωρίζει και δεν τον γνωρίζω και ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει. Σε λογικά πλαίσια. Αν κάτι δεν έχει υπόσταση, δεν επιτρέπω πλέον να με αγγίζει», απάντησε η Ιωάννα Μαλέσκου.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA