Μενού
ioanna-paliospyrou
Ιωάννα Παλιοσπύρου - Ζήσε Αλλιώς | Glomex
  • Α-
  • Α+

Σε μία αποκαλυπτική δημοσίευση προχώρησε η Ιωάννα Παλιοσπύρου. Η γυναίκα που έπεσε, τον Μάη του 2020, θύμα δολοφονικής απόπειρας με βιτριόλι, έδωσε στη δημοσιότητα τα μηνύματα που δέχεται πρόσφατα από έναν παντρεμένο άντρα, ο οποίος αποφάσισε να τη φλερτάρει έντονα. Μάλιστα έγραψε πως ενημέρωσε τη σύζυγο του ατόμου που την προσέγγισε και τονίζει πώς, εάν της ξαναγίνει επίθεση με βιτριόλι, όλοι θα πρέπει να γνωρίζουν τι έχει προηγηθεί.

paliospyrou1
Τα μηνύματα που δημοσίευσε η Ιωάννα Παλιοσπύρου

«Στο επόμενο story θα δείτε 2 πράγματα: 1. Ένα ζώον που πραγματικά δεν ξέρω αν και τι σκέφτεται. 2. Τον “λόγο” που δέχτηκα επίθεση με βιτριόλι. Αν μου ξανά ρίξουν, μην ψάχνετε ποιος και τι και κάνετε σενάρια επιστημονικής φαντασίας», γράφει χαρακτηριστικά η Ιωάννα Παλιοσπύρου στην ανάρτησή της και προσθέτει: «Υ.Γ Είναι ένα παράδειγμα από τα πολλά. Μια απογοήτευση γενικά. Όλοι γνωρίζουν τι έχω τραβήξει αλλά μερικοί τον χαβά τους».

paliospyrou2
Τα μηνύματα που δημοσίευσε η Ιωάννα Παλιοσπύρου

Στη συνέχεια, η Ιωάννα Παλιοσπύρου δημοσίευσε ένα μέρος από τη συνομιλία με τον εν λόγω άντρα, όπου η ίδια τον προειδοποιεί πως θα ενημερώσει τη σύζυγό του.

«1. Μου έστελνε συνέχεια. 2. Φυσικά ενημέρωσα τη γυναίκα του. 3.Πάντα θα στηρίζω τις γυναίκες, και ας έχω φάει τα μούτρα μου. Κυριολεκτικά.. 4. Το πιστεύει όταν λέει πως δεν έκανε κάτι κακό. Το θεωρεί οκ, πραγματικά. Μήπως εγώ είμαι λάθος; Εσείς τι θα κάνατε;; Μερικούς ανθρώπους δεν τους καταλαβαίνω, ειλικρινά», καταλήγει στη δημοσίευσή της η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

paliospyrou3
Τα μηνύματα που δημοσίευσε η Ιωάννα Παλιοσπύρου
paliospyrou4
Τα μηνύματα που δημοσίευσε η Ιωάννα Παλιοσπύρου
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA